Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumi

Marketing

Vanjskopolitičke novosti (Rusija, Ukrajina, NATO, sukobi)

Tužna je vijest o padu zrakoplova sa skoro 300 mrtvih.

Da li je bilo stvarno nesreća, ili je bilo namješteno, javnost to ne zna. Ali vrijeme će otkriti tajne. Meni definitnivno smrdi na stil okidača svjetskog rata tipa Gavrilo Princip ili poput mnogih drugih koji su bili samo svjetsko šahovsko natjerivanje poteza na svjetkoj sceni.

Tko bi se tu mogao natjerivati? Pa, ako je npr Rusija stala NATO-u na žulj u Sirjiji odlično diplomstki spriječivši nastavak scenarija u Libiji, onda je logično da je Ukrajinsko čačkanje mečke ubacivanja nereda u rusko dvorište kako bi se Rusima stvorio osobni problem. Tako se Rusi ne bi puno angažirali na svjetskoj sceni, jelte.

A kad Rusi mudro odigraju i nered u svom dvorištu (ne pošalju vojsku na Ukrajinu), onda je sasvim logičan scenario žrtvovanja svojih pijuna (mnoštvo Nizozemskih putnika), u sličnom scenariju opisanom od mnogih teoretičara koji u opisali zavjeru 9-11.

Mislim, ako ćemo logiku slijediti...i slobodne asocijace..
a što je istina, valjda će se pokazati s vremenom.

Uostalom, evo već neki pišu slijedeći sličnu logiku ovog posta.

Uostalom sjetimo se pada aviona sa čitavom Poljskom vladom. Šta nije malo sumnjivo što se tadašnje vodstvo Poljske jedino oduprlo zapadnom neoliberalnom gutaču suvereniteta, i da su svi u jednom avionu izginuli kompletno?

A bilo je to prije samo nekoliko godina....

I naše novine ne spominju taj copy-paste događaj kao usporedbu ovome. Nego neke tamo manje bitne poveznice , gdje se opet čitatelje, očito smišljeno, navodi na strah od Rusije....

Razmišljajte svojom glavom, a ne serviranim "samo podrgij" zaključcima...

Do čitanja...mah


Post je objavljen 18.07.2014. u 09:17 sati.