Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SJAJ

SJAJ

Sve logično u prirodi pojavom pokazuje sjaj čistoće u odnosu na čistu svijetlost sunca.
Neutralan sjaj ima površina vode pod vedrim nebom u podne.
Za živi organizam tijelom u životu sjaj je praktički logično i prirodno fizičko samoodržanje, po vertikali prostornom gravitacijom tijela u potpunoj ovisnosti od čiste svijetlosti sunca i po horizontali pasivnom mentalnom ovisnošću od individualnog vremena, kroz spiralno kretanje gena u krvi.
Tako se fizička snaga i sila energije odozdo uzdižu prema gore po vertikalnoj osi tijela, naravno ako logično dopustiš kroz jasnu inspiraciju krvnom slikom i limfom, svim osjećanjima intuicije, emocija, sjećanja ili mašte, u jednom osjetu, doživljaju ili uvidu stvarno iz točke, kao u nultoj točki libele kojom se usklađuješ u tjesnacu grla, gdje je ubrzanje krvi najveće.
Iz jasnog iskustva znam opisati što svakome znači sjaj.
Kada zdrava vitalna žena ostane trudna i ako iskustvom majstora pije destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća, neće imati izmeta u organizmu i njena će krvna slika biti prirodno čista.
Zbog takve jasnoće buduća majka svaki dan jasno vidi sjaj razvoja ploda i fetusa od začeća i sjemena. Ona to vidi zatvorenim očima kao stvaran sjaj, recimo jasan koliko je jasna slika od ultrazvuka.
Na taj način beba za mamu nije anđeo, nego stvarno tijelo koje se razvija i majka to prati.
Poslije devet mjeseci trudnoće, majka potpuno jasno vidi formiranu bebu i njenu odlučnost da se rodi. Poslije prekida pupčane vrpce, beba bi trebala individualno nastaviti put kroz čistu krvnu sliku.
Beba po rođenju od čiste krvne slike jasno vidi svoju sliku sa zatvorenim očima. Kada beba otvori oči, uplaši se jer još nema naviku na logične slike iz prirode. Upravo se tako beba u spavanju fizički razvija. Još ako majka zna sve o prirodnom odgoju, beba neće biti mentalno ovisna od glupih sadržaja, kao što većina majki na silu tjeraju bebe da gutaju mrtve sokove i lijekove, a bebe plaču, negoduju, podriguju i naravno imaju povraćanje i proljev.
U mentalnom prividu ili na silu meditiranjem, svatko umišlja razne oblike i likove, upravo onoga što pasivno misli u odnosu na slobodna opažanja logičnog.
Međutim čista krvna slika slijedi logičnu sliku opažanja, sa 24 slika kao na filmu. Tom brzinom gen putuje kroz krv do svake stanice i obrnuto oslobađa sve informacije preko intelekta.
Usklađenje sa suncem se svodi na 24 sata dana i noći ili 24 mlrd slika vremenskih slojeva kao u ogledalu, stvarno u svakom trenutku doživljeno u nultoj točki grla, gdje je krv najbrža, kao pijesak u pješčanom satu, s tom razlikom što je organizam tijela živi pješčani sat.
Put svijetlosti zračenjem kroz prostor i atmosferu je nešto više od 8 minuta mjereno satom, što u odnosu prema 24 sata dana i noći, znači sve oktave usporenja vremena zbog oblikovanja pojava prema logičnoj prirodi i obrnuto ubrzanja prema suncu zbog pročišćenja prema čistoj svijetlosti.
Fora je da logično i inteligencija kao suprotnosti ostvaruju vezu u vakuumu individualne pojave i univerzalne materije, neutralno kroz čistu svijetlost sunca i sjaj pojave.

Zato logično treba biti slobodan intelekt znanjem u opažanju, potvrđeno voljom.
Tko od logičnog u opažanju želi nešto drugo, taj ima skrivene namjere zbog uživanja kako je umislio, ali takav glumac neće moći sakriti masku, jer karakter ne skriva poremećaj u strahu, pohlepi, neiskrenosti, mržnji ili ponosu


Post je objavljen 18.07.2014. u 07:57 sati.