Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ČISTOĆA

ČISTOĆA

U materiji bilo čega bitna je čistoća.
Idealna čistoća stvarno nije moguća bez sjaja na razini neutralne čiste svijetlosti ili fizičkog stanja vakuuma materije, što je samo prostor bez vremena, bez energije i informacija, jednostavno bez pojave.

U prirodi postoji red jer biljke stvarno ovise od čistoće fotosintezom.
Životinje imaju prirodan instinkt prema prirodnom redu.

Čovjek ne želi red zbog uživanja, zato je on problem za ljudsku vrstu, ali ujedno evolutivno predodređen da uništi prirodu, jer po vertikali čistoće u materiji, ništa ne ide bez promjene uzroka i posljedice.

Samo kada razumiješ i znaš logično, bez obzira u kakvom si neredu, služiš se uvidom iz inteligentne točke izvorne svijetlosti i tebi je jasno kao iskra.

Prema čistoći teoretske pretpostavke su glupost, jer od njih ne razumiješ jasno, niti možeš imati slobodno znanje logikom reda u prirodi i dublje do univerzuma točke.
Glupost je sujeta, vjera, moral, intuicija, osjećanje, emocija, sjećanje, mašta, jer od svega toga nisi usmjeren prema čistoći, niti ćeš skratiti vrijeme brzine gena u krvi, što je bitno da se uskladiš i jasno razumiješ prirodne potrebe sebe i svega.
Od A do Ž jasno se možeš izraziti o svemu, kvalitetom od 10 brojeva, ali ni to nisi u stanju bez sklada u organizmu, točnije bez čiste krvne slike. Što vrijedi ako ljudi znaju sva slova i brojeve, ili govore više jezika, ako se ne znaju logično izraziti?
U tom slučaju kad nekoga samo zagrliš, on te jasnije razumije, jer je u pitanju zračenje volje iznutra.
Razum je jasnoća na razini nulte točke, jasno kao kad gledaš mjehurić libele.
Osjećanja su beskrajne misli bez ikakvog sklada, bez libele, kao more želja koje ne možeš usmjeriti kroz jednu volju.
Upravo je bitno aktivirati svaku stanicu, a to jednostavno možeš destiliranom vodom u krvi, jer ona je u stanju da ih sve obilazi informatičkom brzinom sjaja iskre, dovoljno za jasnoću razuma, jer od takvog doživljaja opažanjem sve znaš logično.

Znanstvenici, političari, svećenici, roditelji, obični ljudi, djeca, svi ovise od čistoće materije vlastitog organizma tijela, ali su samo bebe po rođenju najčistije, zato ne misle, ne govore, ali znaju sve logično i mirno spavaju ako su genetski čiste.
Beba koja je još na pupčanoj vrpci, ne diše, ne sisa, ali u organizmu stvarno ima red od destilirane vode, koja je pomogla da se trudnoća dovede do kraja.
Upravo majka treba roditi bebu u kadi s destiliranom vodom, da njen susret s prirodom elemenata bude bez traume i kao obrazac čime će održavati čistu krvnu sliku kada joj majka prekine pupčanu vrpcu.
Naravno majka bi sve to trebala znati i ne ovisiti od rodilišta i medicinskih djelatnika ograničenog znanja.
Čistoća je svedena na znanje i ako znaš logično, jednostavno razumiješ od svog doživljaja, ako želiš uživati tebe će duša ranije dovesti do smrti tijela, jer tako djeluje negativna energija s kojom uživaš u punjenju organizma mrtvim sadržajima, hranom ili mentalno.


Post je objavljen 12.07.2014. u 08:58 sati.