Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iiitennessee

Marketing

Zanimljivosti o...filmu

Danas donosim nekoliko zanimljivosti o filmu. On je obilježio čovječanstvo, pa zato i zaslužuje mjesto u postovima koje objavljujem.

Pa, evo i njih- zanimljivosti.

Bollywood napravi najviše filmova na godinu. Čak 800 njih na godinu. Hollywood napravi samo 400 njih. Bollywood je dosadan. Barem tako ja mislim.




"Willy Wonka i tvornica čokolade" nije dobio treći nastavak jer je pisac knjige po kojem je nastalo djelo bio razočaran nastavkom iz 2005.




"Zameo ih vjetar" je postao film koji je koristio najviše glumica na audiciji. Čak 1400, kako bi našli glumicu koja će glumiti dio gdje je Scarlett O'Hara.




U nekoliko filmova Harry Pottera, pojavljuje se Shirley Henderson, glumica koja glumi duha koji ima 11 godina. Glumica je 2002. u "Harry Potter i Odaja Tajni" imala 37 godina.




U filmu "Čarobnjak iz Oza", pas Toto je dobivao 125 dolara po tjednu. Uzmimo u obzir da su dolari prije vrijedili više nego danas.




Predsjednik Ronald Reagan se pojavio u filmu "Očajničko Putovanje". On je imao i filmsku karijeru, prije nego što je postao predsjednik SAD-a.




Najduži poljubac se dogodio u filmu "You're In The Army Now". Trajao je 3 minute i 3 sekunde.




U filmu Scarface riječ fuck je izrečena 226 puta.




Post je objavljen 05.07.2014. u 11:51 sati.