Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

OGLEDALO

OGLEDALO
Misliš da si slikom u ogledalu bolji glumac nego stvarnim tijelom ispred njega. Problem je maska od punjenja iznutra i ona usporava vrtnju genom kroz krv.
Umjesto mrtvih slika koje misliš, ogledaj se živim doživljajem od stvarne slike kristala destilirane vode, kada geni u krvi spiralno skrbe sve stanice živog organizma tijela i posebno u tjesnacu grla, postižeš prirodno ubrzanje i dovođenje svega u ravan libele nulte točke.
Najčišća prirodna svijetlost je živi sjaj destilirane vode i kada nju piješ postaješ zdrav, vitalan, jasan, razuman i naravno logično znaš sve.
Mladi se sve više fotkaju, ali time ne ostvaruju doživljaj razuma, nego su sve manje sigurni u sebe i misle kako je njihov život promašen, a zapravo nemaju dobre navike u prehrani, a imaju lošu krvnu sliku.
Sebični su do daske, emocionalno ranjivi i na sve reagiraju idiotski. Puni su beskorisnih informacija, a nisu u stanju oslobađati negativnu energiju i time se usklađivati razumom znanja.
Sve više uživaju kao svinje, kako u hrani tako u perverznom seksu, srame se i povlače u sebe, čime postaju duševni pacijenti, onako kako društvu paše zbog industrije mrtvih lijekova i sistema u kome moćnici prazne svoje nasilje.
Društvo je ogledalo kriminala, no svejedno većinski se ljudi slažu s tim, jer imaju slične želje.
Što će djeca uraditi?
Sve češće će se rađati idioti, pa budemo vidjeli da li to ima smisla.

Svejedno revolucija znanja se mora dogoditi, na red dolazi destilirana voda, od znanosti gurana pod tepih.


Post je objavljen 05.07.2014. u 03:47 sati.