Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

OVISNOST

OVISNOST
Prirodna ovisnost se svodi na potpunu ovisnost od čistog prostora, preko izvorne svijetlosti sunca.
To su prave vrijednosti u životu, kao pozitivan smjer razuma kojim se logično usklađuješ s prirodom i šire.
Glupo je biti ovisan samo od nečega, ako je materija jedno. Radi se o potrebi za svim elementima iz prirode, ali u čistom obliku slobodnih iona, jer oni direktno daju fotone sjaja za enzime krvi i hormone limfe. Od toga ovisi sjaj ili jasnoća misli u razumijevanju logike svega. Taj sjaj je maksimum čiste svijetlosti živog organizma, dovoljne za vezu sa hologramom čistog prostora od izvornog sunca.
Tako su sunce, sjeverni pol zemlje i tvoja pinealna žlijezda u jednoj osi emisije informacija, energije i tvoje fizičke snage. Taj sklad tebi znači razum pogledom i uvidom u nultoj točki jasnim izražavanjem u govoru.
Iz tvog doživljaja ili perspektive razuma do sunca ima 24 milijardi vremenskih slojeva ili ravni zamišljenih slojeva kao s površine vode. Kad se sve to svede na linearno vrijeme prirode, prirodno pratiš vrtnju dana i noći. Iznutra krv struji mnogo brže, tako što dan i noć od 24 sata, svodi u nultu točku trenutka, za usklađenje sa točkom praznog prostora (recimo ako pomjeriš tijelo).
Stvarne potrebe živog organizma tijela, ne ruše razum gravitacije vrtnje genom krvi iznutra, jer se radi o zraku, živoj vodi i živoj hrani.
Prirodno punjenje tijela je dahom na nos i pijenjem destilirane vode i sokova od svježeg voća i povrća.
Gutanje kristalnih sadržaja produžava probavu i djelovanje negativne energije koja se time oslobađa.
Sve potrebno bebi za rast, odrasloj osobi treba samo za emocionalnu zrelost.
Bebi treba dojenje i zato koristi majku.
Odrasloj osobi je majka vegetacija prirode.
Navike tebe čine ovisnim, inače kad razumiješ potrebe, logično znaš sve. Potrebe su obična analiza biokemije tijela, od običnih elemenata, samo ne u vidu kristala, nego struktura iona.
Nekakvi viši elementi su stanja ponašanja karaktera krvi, kada nemaš sklad čistim organizmom.
U organizmu tijela od krvi i mesa, sve se svodi na informacije od destilirane vode, jer je ona 2/3.
Da bi bio siguran u sebe, trebaš piti destiliranu vodu. Od nje ne možeš uživati, ali ne možeš ni misliti.
Od nje jasno razumiješ logično.
Zato se destilirana voda daje za infuzije i služi kao prirodna transfuzija krvi, no medicina drugačije to radi zbog industrije lijekova i plaća zdravstvenih djelatnika.
Ti ne moraš ovisiti ni od čega, ako znaš svrhu svoje pojave u odnosu na sunce. U tome nema vjere, nego je sve jasno kao dan i noć.


Post je objavljen 26.06.2014. u 07:22 sati.