Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

O MRTVIMA SVE NAJBOLJE

Ništa na svijetu nije teže od izvlačenja humora iz vlastite tuge, gorčine i jada.
Budući da sam jedan od velemajstora u toj disciplini razveselio me nedavni horosdkop u 'Slobodnoj Dalmaciji' u kojem je stajalo da nas Vodenjake ljudi vole jer svuda okolo sebe širimo pozitivnu energiju, ali pri tom moramo paziti da ne zanemarimo sebe.
Živa istina.

Hrvatska reprezentacija je izgubila, država nam se raspada, Karamarko gladi neku živinu i pokazuje glasačima svoje ljudsko lice, Milanović je oličenje prepotencije, a 'SPIG' je jači i moćniji nego ikad.

Ljeto i tempo života su u petoj brzini, kokain je skup, alkohol zatupljuje, od masne hrane se čovjek samo zapuše, lake droge zatupljuju, seks kakvog preferiram odnosi puno vremena, od cigareta se samo kašlje tako da bez ikakvih stimulansa nastavljamo jako, hrabro, samoubilački i ako treba glavom kroz zid.
Hvala Bogu dovoljno je velika i čvrsta.

Ako pripremate sprovod koji će Vama i Vašim najmilijima ostati u lijepom sjećanju tu smo samo zbog Vas.
Profesionalno, veselo i povoljno.

Btw, prije nekih desetak godina umrla mi je rodica koja je po vokaciji bila časna sestra. U životu sam bio na bezbroj sprovoda, ali ovaj ću pamtiti cijelog života.
Časne su neprestano molile Zdravo Mariju i mirno i dostojanstveno pjevale. Bez naricanja, bez izvijanja i bez zabavljanja onog dijela zlobne publike kako to na sprovodima obično biva. Tu prvenstveno mislim na one papke koji nisu u stanju začepiti svoju prljavu gubicu dok trubač ne odsvira svoju minutu 'Krista na žalu'.

Kako smo već naveli, u pripremi je jedna epizoda čiji je ishod još uvijek upitan, ali me zasad toliko veseli da je to nešto neopisivo. Priča od koje bi Smoje napravio fantastičnu seriju.
A ništa izmišljeno.
Sve živa, živcata istina.

U slatkom iščekivanju razveselite se uz dokone glazbenike dok ispijaju svoje kafe u šibenskom baru 'Moderato Cantabile' i nerijetko izazivaju sablazan kod sviješću sakatog dijela puka.
Ako i nismo normalni to nam bar dobro stoji.
S tim sam se bar pomirio.
I to mi je najveći forte!

LIFE IS LIKE A CHOCOLATE BOX
USKORO NA 'SPIG'-u USKORO NA 'SPIG'-u USKORO NA 'SPIG'-u USKORO NA 'SPIG'-u USKORO NA 'SPIG' -u


ŠIBENIK
21.06.2014.
caffe bar 'MODERATO CANTABILE'



P.S. Ako se netko, nedaj Bože, zabrinuo da mi se šta ružno dogodilo, hvala Bogu nije. Svi smo živi i zdravi, a to što sam već mjesec dana kronično neispavan to je moje prirodno agregatno stanje.
Krivo mi je što su ispali, mamu im jebem.

Eto šta mi je ....

Post je objavljen 24.06.2014. u 12:22 sati.