Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

INTELIGENCIJA

INTELIGENCIJA
Nitko još nije postavio jasnu definiciju inteligencije.
Za bilo koju definiciju postojanja, ona treba biti jasna iz svake perspektive bez ostatka.
Svjetska znanost temelji na teoretskim pretpostavkama, trošeći milijarde proračuna za plaće znanstvenika i istraživanja, navodno su uvijek na korak od senzacionalnih otkrića.
U životu se nema što otkriti, jer on svakoga vodi pravim putem razuma, samo ako se predaš logičnoj inteligenciji slobodnim znanjem i potpuno jasnim uvidom iz iskre ili nulte točke.
Meni je inteligencija razumljiva jasnije od bilo čega objektivnog iz prirode, tim prije što se radi o točki prostora bez pojave i relativnosti vremenske gravitacije.
Prostorna točka stvarno moć inteligencije univerzuma, lako razumljiva slobodnim logičnim znanjem, jednostavno se može provjeriti.
Velike su gluposti što većina ljudi misli svašta o običnim logičnim pojavama, zato što oni vjeruju u tajnu, navodno metafizika sila energije ne može bez psihologije.
Tako se negira stvarno i logika koja slijedi u objektivnoj prirodi.
Negira se sjaj fizike.
Slova i brojevi kao simboli služe za manipulacije, umjesto da se njima jasno postave definicije.
Društveni sistemi, crkva i banke se grčevito bore da odgode revoluciju znanja svakoj osobi, što se uskoro svakako mora dogoditi, jer nitko više ne treba biti slijep pored razuma.

Znanstvenici pokušavaju pratiti modu baveći se jogom i meditiraju, no postavlja se pitanje što će dokazati buđenjem svijesti u duhovnoj nirvani, u kojoj nema potrebe za logičnim definicijama.
Najveće gluposti su određivanje inteligencije magle misli pojedinca, tako se vrijednosti IQ i EQ priznaju da dobiješ posao, a nema veze što si potpuno ograničen u razumijevanju logike objektivne relativnosti prirode.
Ako možeš dokazati vatri štetnost požara kad zahvati nedužnu šumu, dokazati ćeš ljudima da nije u redu što misle, umjesto da se predaju svom doživljaju, koji je uvijek najbliži nultoj točki u trenutku bliskosti s inteligencijom.

Čisto je inteligentno što sija u prostoru, što je jasno, ne moraš ga misliti, nikada nije skriveno, možeš ga prekriti listom papira, jer nije sila energije niti snaga, nego moć.
Sve misli od sile energije u nultoj točki samo su misao i od jasnoće iskra intelektom sebe oslobađa, a tebi ostaje logično znanje, kao iskustvo da ponovo ne misliš o istoj stvari.
Inteligenciju imaš ako se potpuno predaš točki u kojoj nemaš vremena uživati, jer ne traje duže od trenutka, što je dovoljno da razumiješ taj doživljaj.
Naravno ako si kulturan i pametan čovjek, ti ovo ne razumiješ, jer ne smiješ odustati od svoje pameti, iako ona nema nikakve veze sa logikom znanja, jer ti je to važno zbog posla i plaće, na štetu karaktera krvi i zdravlja.
Radije ćeš vjerovati u tajnu, jer ionako vidiš sve više kriminala koji će sigurno izazvati promjenu.
Čovjek je iluminat što mjesečari, misli i ne zna da sunce nije planet, nego stvarno izvor pojavnog svijeta. Klima ovisi kako se odnosimo prema prirodi. Prema tome zato što nema reda mora biti vjera u tajnu, za većinu smrtnika koji ne žele vidjeti dalje od nosa, dublje razumom u svom doživljaju, jer imaju punjenje koje smeta kao jako osjećanje emocija i njih je teško osloboditi zbog loših navika ponavljanja sličnih pogrešaka.
Znači prije nas bila je priroda i sunce, a to će biti i poslije nas.
Što neće biti u budućnosti.
Neće biti idiotskih manipulacija, jer je blizu revolucija logičnog znanja, koja će srušiti nasilje društva, crkve i novca.
A knjige, novac?
To je ionako višak koji svakome smeta za logiku znanja kao najveće bogatstvo.
A meditacija?
Pa ništa, dobro dođe sve kada shvatiš da si na svom putu morao probati i iskustvo zombija, jer te nitko nije naučio redu u djetinjstvu.
Zapravo krivac ne postoji ni sada, samo zbrka nasilja sve više smeta.


Post je objavljen 20.06.2014. u 02:59 sati.