Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

PROSTOR

PROSTOR
Stvarno jedinstvo materije prostor apsolutna konstanta slobodne vječnosti. Za stvarno postojanje ne postoji izraz jest ili nije, jer je neponovljivo, nevidljivo, bez prisustva u pojavi.
Ništa u prostoru ne može biti apsolutno, zbog čiste svijetlosti koja pripada svakoj individualnoj vremenskoj pojavi s gravitacijom vrtnje.
Prostor je 100 % definiran univerzumom, tako što je početak i kraj u svakoj točki.
Pojave su od sjaja inteligentne moći prostora, koji ujedno njima služi za put i smjer potpune ovisnosti od idealne materije i pročišćenje u njoj.
Čista svijetlost vakuumom spaja stvarno i stvarnost, tako se priroda održava elementarno fizički, silom energije i skupa čini inteligentnu moć bez djelovanja.
Upravo je to sloboda postojanje bez stvarnog djelovanja čistoće, jer individualno nju potvrđuje.
Samo razum logikom slobodnog znanja potpuno koristi inteligenciju.
Teoretske pretpostavke samo služe za manipuliranje.
Moje pisanje nema nikakve veze s mojim mišljenjem i to većini nije jasno, ali kada postigneš iskustvo da bez misli imaš odgovor na svako moguće pitanje, tada se bez ostatka jasno možeš izraziti, iako se s tim nitko ne mora složiti.
Spreman sam dokazati da je svijet ograničen samo na sunčev sistem, tako što svatko može provjeriti objektivno i inteligenciju iskustvom nulte točke, kada jedino razumiješ jasno.
Kada oslobodiš sva slova, brojeve, simbole, pojmove, tebi samo ostane potpuno jasan doživljaj.
Kako se to radi?
Jednostavno sve stanice organizma, krvnu sliku i limfu, dovedeš u sklad nulte točke, kada u libeli mozak i spolovila jednako znaju jednu sliku i to je misao za slobodan intelekt inteligentnom logikom znanja.
Odgovori na pitanja o postojanju jasni su od sjaja enzima u krvi, usklađeno s hormonima limfe.
Razum logičnim znanjem nije svijest napuštenog tijela u duhovnoj nirvani, jer to nema nikakvog smisla prema doživljaju koji je uvijek fizički u materiji općenito.
Svaki razina čistoće uvijek je fizičko stanje materije, ne može biti metafizika psihološkim prividom.
Život nije sukob ograničenih mišljenja dvoje ljudi ili svih, nego revolucionarna potreba da se svi jednako služe razumom.
Kako?

Jednostavno istim redom koji primjenjuješ kad nešto posebno želiš ostvariti.


Post je objavljen 18.06.2014. u 10:38 sati.