Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dvdkurilovec

Marketing

Poplave u centru grada

Zbog obilnih količina kiše koja je 12.6.2014. padala na području Velike Gorice, kurilovečki vatrogasci u 18:38 sati, putem VOC-a JVP Velika Gorica, primaju dojavu o poplavljenim poslovnim objektima u ulici Slavka Kolara 10 u Velikoj Gorici.

Vatrogasci sa kombi vozilom i posadom od tri vatrogasca na lokaciju stižu u 18:47 sati gdje su zatekli poplavljeni poslovni prostor "Elektroservisa-Meštrović", smetlarnika stambene zgrade i pripadajučeg parkirališta na kojemu je dubina vode iznosila i do pola metra. Voda je u glavni oborinski kanal ispumpavana do 19:46 nakon čega dispečer VOC-a upučuje vatrogasce na izvid stanja u zgradi u ulici Slavka Kolara 6 - 8 u kojoj, nasreću, nije bilo potrebe za intervencijom.

Već u 19:52 sati dispečer VOC-a ponovo poziva i upučuje na ispomoć JVP-u Velika Gorica u policijsku postaju Velika Gorica. Kako je sustav javne gradske odvodnje umeđuvremenu proradio i cjevovodi odvodnje su počeli "gutati" silnu vodu, intervencije završavamo u 20:09.Post je objavljen 14.06.2014. u 16:34 sati.