Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demetra1

Marketing

Comacchio

Još jedan biser talijanske pokrajine Veneto. Povijest grada možete vidjeti na http://en.wikipedia.org/wiki/Comacchio
Kao i svi gradovi tako se i Comacchio proširio izvan prvotnih okvira. Laguna je zapravo močvarno područje, a sam grad se smjestio na nekoliko malih otoka koji su s vremenom spojeni mostovima u jednu cjelinu.

Tu smo u blizini ostavili auto, prešli preko ceste ili novog centra u stari dio grada. odmah pogled na najvažniji most u gradu malo sam ga fotkala sa svih strana kada sam pregledavala fotke malo sam se poigrala sa istom fotkom. Dalje je sve preko mosta, ispod mosta ili iz čamca. Zanimljivo je kako nekoliko gondolijera u mirovini i dalje uz dobrovoljni prilog vozeći vas čamcima kroz grad prepričava povijest. I šetnjom kroz centar grada, a prije povratka još pogled na građevine. Svaki grad ima scoje palače Isto tako zanimljiv je muzej koji je
nekada bio zatvor, a sada je pomorski muzej. I na povratku još pogled na mica macu na prozoru iza Talijanke koja mi je uletjela u kadar. Ostavili smo Comacchio kroz ovaj prolaz , a u jednom dvorištu sam ugledala ovog originalnog ljepotana i nisam odoljela mladost mi se prikrala iznenada.
http://en.wikipedia.org/wiki/Comacchio
koga zanima povijest

Post je objavljen 07.06.2014. u 18:42 sati.