Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Prognoza za ovaj tjedan: uzbudljivo i lijepo

I tako... Nešto mi se opet događa. Dovoljno lijepo da me drži i dovoljno drugačije i zbunjujuće da ne budem baš potpuno miran i opušten.

U subotu smo zatipkali, u nedjelju sam ju upoznao. Na kavi u njezinom stanu. Da ne zvuči baš tako savršeno jednostavno – upotrijebio sam malo lukavštine da za taj susret stvorim izliku tj. razlog tehničke prirode. Kao, došao sam zapravo vidjeti u njezinom stanu nešto čime se inače bavim, popraviti loše napravljen posao. Naravno da nitko od nas dvoje to nije shvatio kao osnovni razlog, no time se efikasno ublaži ona težina "predumišljaja" dolaska potpunog stranca u njezin stan. Psihologija je na ovom polju veoma bitna. ;)

U nedjelju smo još bili poznanici koji ćakulaju uz kavu, u ponedjeljak navečer sam ostao prespavati. I spavao kod nje svaku noć do sad. I večeras ću, najvjerojatnije.

Po onoj mojoj teoriji da si savršeno odgovaraju oni koji su sjebani na isti način, ja ovdje ne bih trebao ostati. Jer ona to nije.

Mala plava, užasno ženstvena šminkerica crveno nalakiranih noktiju. Preslatka, ali to nikad nije bio moj svijet. Žene u mom životu su na prvi pogled uglavnom bile manje blještave i upadljive.
Odrasla u sretnoj i stabilnoj obitelji, diplomirala, udala se, rodila dijete i sve je u početku bilo savršeno i na vrijeme. Sve do dana kad je krenulo nizbrdo.

Brzo sam shvatio neke njezine potrebe. Bila je u braku dugi niz godina i ima potrebu nekog zagrliti u krevetu. Ima potrebu nekom skuhati ručak. Uz mene, kaže, osjeća mir. Ja uz nju... Ne baš u onoj potpunoj mjeri, onoliko koliko bih volio. Razlike ostavljaju mjesta dvojbama. Nije mi dovoljno otvorena, ne govori o sebi onoliko koliko je to npr. kod mene slučaj.

Ali svejedno – dovoljno sam miran da želim biti s njom.

***ovdje je bilo nešto o seksu, ali izbrisah. Uz isprike čitateljima.***

Moja mala, džepna Venera. :)

I otvaram ju pomalo. Moram pokušati. Krenulo je skoro k'o "pajserom", ali je krenulo. Da bih ju možda i volio i bio miran u toj priči, moram ju poznavati.

Sad mi je lijepo, pa kako god ispalo. :)

Post je objavljen 05.06.2014. u 11:11 sati.