Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sahovski-lovac-pazin

Marketing

6.ŠAHOVSKI BRZOPOTEZNI TURNIR ZA DAN GRADA PAZINAŠahisti iz Š.K."LOVAC"Pazin,priredili su danas u istoimenom hotelu 6.Tradicionalni,otvoreni turnir u brzopoteznom šahu,povodom Dana Grada Pazina 2.lipnja.
Na ovogodišnji turnir odazvalo se 12 šahista različitog rejtinga,ili bodovnog mjerila kvalitete,iz Istarske županije.Igralo se 11 kola,na 5 minuta čiste igre po Bergerovom sistemu,svatko sa svakim,nakon čega je pobjednik turnira Igor Fatorić iz Rovinja,sakupio 10,5 bodova.Drugo mjesto osvojio je njegov klupski kolega Zdravko Crnković,također iz Rovinja sa 9.5 bodova,a treči je Josip Bulić iz Buja,sa osvojenih 9 bodova.Pobjedničke pokale uručio je predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Pazina Jelisije Jovičić,a u ime Š.K."Lovac"svim sudionicima turnira zahvalio se tajnik kluba Ivan Prpić.Od ekipe pazinskih šahista igrali su Udovičić,Mrkaljević;Prpić,Jovičić i Ljuština.
6.Turnir u brzopoteznom šahu povodom Dana Grada Pazina,rutinski je nadgledao međunarodni šahovski sudac Zvonko Juras iz Buja.
Treba izdvojiti i Ladisic Alex-Sacha iz Francuske koji je kao anonimac napravio dobar rezultat,te invalida Cetina Filip iz Pule,i Mišon Ivan koji živi u Australiji ali rodom iz Lindara.
Među gledateljima bio je i buduća mlada pazinska nada Udovičić Oskar koji ide još u vrtić ali od njega se u budućnosti puno očekuje.

Post je objavljen 01.06.2014. u 17:49 sati.