Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obrucnabacvi

Marketing

ANTIFAŠISTIČKA LIGA-LIGA ŠAMPIONA U ANTIFAŠIZMU

Napokon radosna vijest za sve nezaposlene Hrvate! One koji prekopavaju po kontejnerima, one koji rade, a ne primaju plaću, one koji odlaze u Kanadu, Čile, Australiju u bespovratni "turizam" i.t.d. Osnovana je Antifašistička liga! Neštro kao liga šampiona u antifašizmu. Osnivači Lige znaju svoj posao. Njihovi preci, a i oni sami, borili su se navodno četiri godine protiv fašizma da bi poslije 69 godina udobno živjeli od antifašizma. Fašizam je bauk i nema države koja neće zavući ruku duboko u džep kako bi pametni i mudri ljevičari mogli uživati u čarima antifašizma. Hrvatski antifašisti su se četiri godine borili bježeći pred fašistima, nacistima i ustašama, a kad su Saveznici antifašisti osvojili za njih pobjedu u Drugom svjetskom ratu, naši su antifašisti/komunisti u znak zahvalnosti osnovali komunističku Jugu.
Državu s jednim vođom, jednom partijom i jednim jezikom, ali s puno logora i jama u koje su pobacali sve fašiste koje su pohvatali. Danas hrvatski antifašisti uzgajaju svoj antifašizam u raznoraznim udrugama t.zv. civilnog društva, mada bi sigurno radije da su to vojne organizacije, a ne samo udruge, tako da se mogu oružano obračunati s bandama.
...................................................................................
Zašto bi se Hrvati potucali po Kanadi, Australiji i ostatku svijeta, kad se mogu učlaniti u Antifašističku ligu RH? Tada bi bilo love do krova, bez muke i nauke. Trebaju samo osluškivati puzanje ustaške zmije, javno pljuvati po Tuđmanu i stvaranju te obrani Hrvatske, inzistirati na kažnjavanju isključivo hrvatskih ratnih zločinaca, uporno inzistirati da ulice u svim gradovima dobiju Savo Štrbac, Milan Levar, Reihcl-Kir, Zoran Pusić, Oliver Frljić i slični.
.....................................................................................
Drugovi i drugarice, hrvatska država je nastala 1990. godine, a obranjena 5. kolovoza 1995. g.! Hrvatsku državnost osigurale su nam gardijske brigade, dobrovoljci Domovinskog rata, vukovarski ratnici i dr. Franjo Tuđman s ljudima s kojima je stvorio hrvatsku policiju i vojsku. Šušak. kojega posprdno nazivaju "picaman", odigrao je važnu ulogu u stvaranju strateškog savezništva između RH i SAD-a i osiguravanju američke podrške u izobrazbi naših vojnih časnika. Hrvatska vojska, pod rukovodstvom svog tadašnjeg vrhovnog zapovjednika F. Tuđmana, a što je proveo u djelo ministar obrane Šušak, održala je povijesnu lekciju generalima tadašnje navodno treće armije u Europi. Prema tome, činjenica da Zoran Pusić ne može mirno spavati jer u Zagrebu jedna ulica nosi ime Aleja Gojka Šuška pitanje je čiste mentalne higijene. U toj ulici smještena je jedna od naših velikih i dobro opremljenih bolnica idealna za liječenje naših jugonostalgičara. Tek toliko na znanje Pusiću i njegovim jugofanaticima!
(ulomci)

Piše: Zvonimir Hodak, 7DNEVNO, 16. svibnja 2014.


Post je objavljen 21.05.2014. u 21:34 sati.