Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

Aktualno

A gdje ste sad vi koji djelujete U IME OBITELJI?? Dok se narod i životinje utapaju, Markićka negdje utapa tugu u alkoholu jer je Conchita pobijedila na Eurosongu. Toliko o tome da će SVE RADITI DA ZAŠTITE OBITELJI. Gdje su silni novci koje ste pobrali od naivnih građana?

Da se razumijemo, niste vi jedini koje treba prozvati. Tu su i političari. Imamo HDZ koji je zdipio što je stigao, imamo SDP koji je zdipio ono što je ostalo nakon HDZ-a...pa dajte, gurnite malo ruke u te markirane džepove pa udijelite ljudima barem desetinu onoga što imate, vama ne treba toliko. Ionako u tri života ne bi stigli potrošiti sve te zalihe!

Tu je i crkva koja nikad, pa tako ni sada, nije donirala kune za narod. Dok pravoslavna crkva svom poplavljenom narodu daje milijune, naša daje riječ utjehe. Jer to će im pomoći kad se vrate kućama i počnu čistiti sav onaj mulj iz njih. Ne znam bih li se smijala ili plakala kad pročitam odgovor zagrebačke nadbiskupije "Vjernici plaćaju" na pitanje A ŠTO ĆE CRKVA DONIRATI ŽRTVAMA POPLAVE?

HDZ-ovci, u vrijeme dok je pucao nasip i ljudima je voda ulazila u kuće, vi ste pucali od ponosa na predizbornom skupu. Stvarno mi nije jasno čime se toliko ponosite? Pa vi ste ti koji ste državu doveli u ovo stanje neimaštine, nezaposlenosti, jada i jala. Odakle toliki ponos?!
I koji je kurac tim ljudima koji su autobusima (AUTOBUSIMA!!!) dolazili u Zagreb slušati ta sranja?! Zar su toliko željni besplatnih hrenovki ili čega god se nažderu na tim skupovima??

A vi, predragi HNS-ovci, koji ste helikopterima i tisućama policajaca osiguravali toliko važnu utakmicu jebenog dinama, u vrijeme kad su ljudi na krovovima svojih kuća čekali helikoptere da ih spase, vi ste posebna kategorija! Nije bilo dovoljno helikoptera za stradale jer su morali nadgledati utakmicu. Da se kod nas helikopteri kupuju u toj količini u kojoj se kupuju novi automobili, otprilike svaka od 10000 evakuiranih osoba bi imala svoj vlastiti helikopter na raspolaganju.

Svugdje fali volontera. Gdje su silni volonteri?? Barem oni isti koji su u nedjelju lovili penziće nakon mise i nudili im sokiće i kobasice da glasaju za neku od stranaka.

Bljuje mi se od svih vas! Mile se naslikava po Slavoniji s lopatom u ruci i kakti puni vreće pijeska. Kao da itko od nas vjeruje da on stvarno tamo pomaže. Da itko od vas političara koristi glavu za išta drugo osim frizure, ulagalo bi se u mobilne nasipe kao što to rade civilizirane zemlje koje imaju političare s malo mozga u glavi. Tako su se obranila mnoga mjesta i gradovi u Austriji, Njemačkoj itd. Ne znate što su mobilni nasipi? Pa normalno da ne znate! Ali zato znate što je Audi A6 quattro tiptronic, jel tak?

Da ikome od vas, gore nabrojanih, treba moja pomoć, vjerujte mi, ne bih mrdnula malim prstom! Da vaši životi ovise o mojoj donaciji, okrenula bih vam leđa kao što sve vi okrenuli svoja hrvatskom narodu!

P.S. Da ovaj post ne pršti samo negativnošću, moram reći da sam jako ponosna na svoje prijatelje i poznanike koji odvajaju od svojih usta i skupljaju donacije za naše Slavonce. Svaka im čast. Nema ih puno, ali zbog njih i samo zbog njih se isplati živjeti u ovoj državi.


Post je objavljen 20.05.2014. u 14:09 sati.