Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NE NASJEDAJTE NA LAŽI PREZENTACIJE ASORTIMANA "PAVLETIĆ" I FIRME "KONCERTUS" d.o.o. HRELJIN



Nazvala me je jedna nepoznata žena sa telefonskog broja 051/809-788 i rekla mi je: "Čestitamo! Osvojili ste nag-radno putovanje". Te mi je rekla da za nekoliko dana ću putem pošte primiti pozivnicu za prezentaciju asortimana Pavletić u hotelu "Central" u Bjelovaru. (Vatroslava Lisinskog 2)

Tu ženu sam htio pitati odakle joj moj broj telefona i gdje sam ja to sudjelovao u nagradnoj igri? Između ostaloga sam je tražio; da mi kaže svoje puno ime i prezime. Ona je nešto promrmljala i ubrzo prekinula razgovor.

Na moju kućnu adresu (Đurđevačka cesta 159) Bjelovar, Trojstveni Markovac, došla je u petak, 16.05.2014., pismena pošiljka u kojoj je bila pozivnica ispisana na moje ime i prezime: Branko Stojković, u kojoj je masno crvenim slovima bio otisnuti telefon/mobitel 091/48 00 080 na koji trebam potvrditi svoj dolazak.

Na pozivnici je isto tako bilo upisano da goste čekaju i druge bogate nagrade. Da pozvana osoba može sa sobom povesti još jednu punoljetnu osobu. Organizator tvrtka "Pavletić" tj. KONCERTUS d.o.o. su obećali i gratis večeru uz izvlačenje nagradne tombole...

Iako mi je sve izgledalo sumnjičavo ja sam prihvatio igru i potvrdio sam svoj dolazak na prezentaciju. I tako ti ja dođem danas 19.05.2014., u 18,00 sati u Hotel "Central". Na ulaznim vratima bila je neka muška osoba, koja mi je pokazala u kojoj sali se nalazi predstavljanje asortimana "Pavletić".

Druga osoba ženska u sali pokazala mi je gdje mogu sjesti. Uglavnom tu je bilo oko 15-tak ljudi. Sve mi je to izgledalo "otrcano i jadno". Ta ženska osoba hodala je sa rokovnikom i obilazila stolove i zapisivala tko je došao. Tako je ona došla i do mene - nije imala istaknuti natpis i pločicu na prsima. Kaže meni ta ženska; a gdje vam je supruga? I da ako se ne pojavi do 18,15 sati, da neće moći ući unutra. Od svih nazočni je uzela pozivnicu i tko je htjela od mene.

Rekao sam joj: da poziv je moj i da kod mene on ostaje. Da zašto uzimaju ljudima pozivnice - da poslije oni ne mogu dokazati da su tu uopće bili. Ta ženska osoba se je uvrijedila - rekla mi je da što prigovaram? Da je ona obična djelatnica. I da s pozivima pravda broj večera. Ja sam joj rekao da upisuje onda broj osobne iskaznice. Ženska je zvučala kao neka "lajavica" i "kreketuša". Tu se radi o prevari i manipulaciji sa neukim građanima,.., takvi su tamo i sami bili... Može se vidjeti na internetu koliko je ta firma zastupljena - nigdje o njoj ništa nema.

Neke deke su oni tu izložili za prodaju. Ono što mi je bilo sramotno, što ljude koje su tu pozvali,.., morali su se sami platiti piće... A oni koji su sudjelovali u nagradnoj tomboli trebali su na listiću napisati - gdje bi voljeli putovati? Što se tiče od obećane večere, vidio sam samo žlice, vilice i noževe na stolu... Napustio sam tu lažljivu i nametnutu prezentaciju. Očito sam izgubio vrijeme i skrenuli su me sa mog životnoga puta. A tko zna koliko me je koštao i potvrdni telefonski poziv mog dolaska. Možda i plaćena večera ili više....

--------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 19.05.2014. (ponedjeljak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2082.



Post je objavljen 19.05.2014. u 19:39 sati.