Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NALIČJE "HRVATSKE" RASPADNUTE DRŽAVE


"Kocka" šef radija u gradu Čazmi"

Dana, 14.05.2014., u srijedu došao sam na parking ispred ulaza u zatvor u Bjelovaru, bilo je točno 20,55 sati. Tada je došla na drugu stranu toga parkirališta pravosudna policajka. Znam da joj je otac Ivan H., zvani "Hary", ona je tu stajala ni jednu minutu,.. te nervozno je gledala u svoj mobitel. Mrak je bio i bilo ne nevrijeme, a prije toga je padala kiša... Ja sam sjedio u svom autu i dalje gledao neko čudno zbivanje u blizini.

Po reakciji te pravosudne policajke - pomislio sam da se je nešto desilo. Kako sam ja stajao parkirani na lijevoj strani ispod stabla lipe od ulaska u zatvor, u jednom trenu došao je auto "krajsler" registracije BJ790FR, tamno vozilo plave boje; na kojem otraga piše: "super radio", vozač tog vozilo se je parkiralo na desnu stranu. U to vozilo je u uniformi ušla pravosudna policajka,.., sitna ženskica crne kose i sjela je do vozača. U tom vozilu "šlatala" se je do 21,36 sati. Izašla je poslije van nakon čega je provela u tom autu ravno 41 minutu.

Između ostaloga iako je vozilo bilo okrenuto od mene kontra nekih 10-tak metara, sa mog stražnjeg dijela auta mogao sam dobro vidjeti, kroz njihovo stražnje stakolo vozila, kako ona s rukama nešto objašnjava i kako se međusobno "glade". To vozilo sam odmah prepoznao kad je došlo, znam da je u vlasništvu Dražena Kocijana "Kocke", u početku mi je bilo glupo, da mu je ta ženska ljubavnica, jer duplo je mlađa od tog voditelja radija u gradu Čazmi. Znam da "stari - Kocka" ima sina - jedno starog oko 20-tak godina, pa sam pomislio da je on uzeo vozilo od starog. Znam da mlađi "Kocka" vozi drugo vozilo .

A kad je pravosudna policajka izašla toga auta van, i uputila se je nogostupom do pravosudne zgrade, te otišla je skroz do ćoška i skrenula lijevo i ušla u sud.... Vozilo je išlo u rikverc van sa parkinga i okretalo se, kako bi izašlo na glavnu prometnicu, vidio sam "čelavog Kocku" kako se obazira oko sebe - da li ga tko prati... Te on je otišao prema ulici A.K.Miošića, tj. lijevo je skrenuo.... Ja sam već čuo priče, odnosno,.., i sam znam iz slučaja pravosudnoga policajca Darka Pranjića, da on i neki pravosudni policajci; ulazili su u drugoj i trećoj noćnoj smjeni u sudnice i pregledavali sudske spise i dokumente... Iz tih predmeta uzimali su ili iščitavali određene informacije. Čak se sumnja da su fotokopirali izvješća policije, i dr. Stoga i u ovome slučaju postoji određena sumnja da i tu nisu čista posla i da postoje određene špekulacije... Ovo stavljam na znanje svim odgovornim osobama u instituciji države RH.

U Bjelovaru, 15.05.2014. godine
dovršeno u 10,20 sati (četvrtak)

-------------------------------------------------

--------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 19.05.2014. (ponedjeljak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2080.


Post je objavljen 19.05.2014. u 10:06 sati.