Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

čEtnik (na kupu)

Finale Hrvatskog nogometnog kupa.

Šuker vs. Jovanović.
Josipović vs. Šuker.

"Određivanje ministra Jovanovića za izaslanika bila je prilika da se otvori nova stranica u odnosima Hrvatskog nogometnog saveza s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta"

"Žalim što odgovorni nisu prepoznali moj pokušaj pomirbe HNS-a i MZOS-a, a posebno sam nezadovoljan razlozima odbijanja izaslanika koji su navedeni u medijima. Uvredljivi su i diskriminirajući prema demokratski izabranim predstavnicima institucija Republike Hrvatske i prema pripadnicima romske zajednice u Hrvatskoj. Pozivam HNS da u svom djelovanju vodi računa o temeljnim ustavnim vrijednostima Republike Hrvatske"
(internet portal Politika Plus: Ivo Josipović kori HNS: Propustili ste priliku za otvaranje nove stranice s Jovanovićem

Uz zamjerku srbijanskog dadakanja " ... bila je prilika da se otvori nova stranica", prikladnije bi bilo " bila je prilika dotvoriti novu stranicu ..." ( sve daljne "da" neću komentirati) pitam:
Je li? sad ste demokratski izabrani ... kad vam demokratski kažemo IDITE u PM onda smo ustali protiv demokratski izabrane vlasti ...

Vladajući (krkan; pokrao je predsjedničke izbore) se ponaša kao ulje iznad vode. Stalno (selektivno) kritizira, ne uvažava primjedbe o zlouporabi položaja. Ne prihvaća nezadovoljstvo koje društvo pojedinačno ili skupno upućuje na njegovo ponašanje..

čEdo (svoje majke).



Post je objavljen 16.05.2014. u 15:25 sati.