Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdturnasica

Marketing

Nove pobjede su ispred nas :)

Dame i gospodo, braćo vatrogasci,

nisam se dugo javio i mislim da je krajnje vrijeme dai to učinim. Evo iza nas su neki događaji kojih se nemogu baš ni sjetiti.
Ali evo krenem prvo s tim da smo bili na 1.kolu KUP-a HVZ-a u Omišu, 26.04.2014. I to u izmjenjenom sastavu, sastavu koji je nekad davno radio, i vidjelo se opet da to i tako funkcionira. Bilo je puno kiše i loš je bio teren, općenito su vremena bila loša. Mi smo imali 42 +10s i zauzeli 4.mjesto. Ovim putem se još jednom zahvaljujem g.Ivici Batina iz Kaštel Sućurca na gostoprimstvu, te DVD-u Mladost Kaštel Sućurac što su nam omogućili smještaj.


Na blagdan sv.Florijana trebalo je biti općinsko natjecanje, ali odgodilo se zbog jake kiše i lošeg terena te je prebačeno za 18.05.2014.
Ali to nam je omogučilo da budemo na sv. misi u svečanim i radnim odorama zajedno sa susjedima, prijateljskim društvom koji su isto naša župa, DVD Vukosavljevica.

Istoga dana, navečer, imali smo svečano otvorenje pečenjare, okrenuli smo i prase, pozvali sponzore i radnike koji su sudjelovali u nastajanju pečenjare i lijepo se počastili. Fešta je bila do jutarnjih sati :).

10.05.2014. smo sudjelovali na 6.KUP-u DVD-a Zaprešić i na 20-m B-cijevima napravili za 33,89s i zauzeli 2.mjesto, odmah iz prijatelja iz DVD-a Otoc Samoborski. Treće mjesto zauzela je ekipa DVD Deanovec. Čestitamo svima.

Sad se pripremamo za naš KUP, 07.06.2014., 7.kup DVD-a Deanovec te općinsko natjecanje i 2.kolo KUP-a HVZ-a....

Čujemo se uskoro, LP
Vaš admin Luka's burninmad


Post je objavljen 15.05.2014. u 23:54 sati.