Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

ZDS je hrvatski pozdrav

Joe Šimunić. Izdanak srednjovjekovne ustaške obitelji Šimunić.

FIFA (UEFA, HNS) su strukovne nevladine organizacije. Profesionalne (u smislu djelovanja na povećanju profita).
Čelni čovjek UEFE, Platini je u vrijeme (komesarice) Kosor doputovao avionom u Zagreb ("rješavati" -ma što to značilo - ustaljeni ritual hrvatskih navijača ...).
Isti dan je mesnička bila zatvorena zbog antivladinih prosvjeda, te su Platinija odvezli Josipoviću. Platini. Josipović. Rješavanje hrvatskih navijačkih izgreda (vezanih za pritužbe povodom međunarodnih susreta hrvatske reprezentacije i ponašanja hrvatskih navijača).
Ukratko, predsjednik RH je trebao "službeno" priopćiti Platiniju kako je "Lijepa Naša", "Ajmo Vatreni", "U boj, U boj", "Za Dom spremni" uobičajeni navijački arsenal podrške nogometnoj Hrvatskoj (a ne poziv na rat). Folklor koji je civiliziranjem poprimio novi značaj. Iako je i u prošlosti imao drukčiji značaj od pritužbi koje stižu UEFA-i ili FIFA-i.

Zaključujem, Josipović nije izrekao ništa (pretpostavljam kako je p(ušio) Q(urac) Platiniju jer je zagovornik gay sloboda (moja slobodna pretpostavka ponašanja se temelji na pouzdanosti pretpostavki koje sam u svom životu postavljao ...).

Naknadna pamet (stadionski rutual nakon utakmice s Islandom; draga zemlja, dragi ljudi - niti u Boj (za narod svoj - srbizam) niti za Dom spremni (jer je većina od tridesetak tisuća Islanđana ostala kući)), FIFA je odlučila s Hrvatima rasčistiti.

FIFA je odlučila Hrvatima znakovlje i obilježje (jedne nenogometne kulture prenešene simbolično na terene jedne pljačkaške, lopovske i prevarantske organizacije) stvarano stoljećima i branjeno krvlju proglasiti nepoželjnim na svojim stadionima!?
Nulta tolerancija (na rasizam!?)?
J vam majku lopovsku ... ne morate me nikad primiti na svoje stadione ... parkirat ću 300 km od stadiona (kako se slučajno ne bih našao u blizini kad se igrate ...).

Ostaje upitno tko je izričaj jednog naroda (koji niti je uvredljiv, niti je rasistički) proglasio fašističkim (a FIFA je sebi dozvolila podržati tu ocjenu)?
Svakako ne neki Bugar, nije ni Afganistanac (kad oni navijaju za svoje ja se ne osjećam ugroženim) ... ipak su to sportska takmičenja.
Netko iz Hrvatske je pokrenuo FIFA-u. Netko iz Hrvatske rovari protiv nacionalnih obilježja.

Svakako je (i bit će) poklič ZA DOM SPREMNI odraz civiliziranog navijanja (jer na takmičenjima hrvatskih sportaša jasno razdvaja jugoslavenske narode od Hrvatskog).
ZA DOM SPREMNI ne vrijeđa nacije (do umjetne kvazi nacije Jugoslavena).
Srbe ne vrijeđa taj pozdrav jer nas razdvaja (i na sportskim tribinama)(ali isključivo civilizirano). Niti je taj poklič usmjeren protiv Srba.

Jedino su Jugoslaveni (nepostojeća nacija) uvrijeđeni tim izričajem.
ZA DOM SPREMNI nije fašistički, već Hrvatski pozdrav. Hrvatski.

Josipović, hrvatski pravoslavni orjunaši, Jovanović, ... žele uskratiti Hrvatskoj identitet i ustrajavaju na međunarodnoj osudi hrvatskih obilježja.
U unutarnji sukob Hrvata i orjunaša, FIFA se preko lobističkog novca (nisu čelnici, tajništva, komisije, .. toliko glupi) bespotrebno i na vrlo ružan način umiješala. Jednokratno potplaćeni, vječno prokleti!
FIFA (goHome!).

Preko slučaja Šimunić hrvatska prohrvatska javnost mora slomiti mit o zločinaštvu hrvatstva. Hrvat - je obilježje naroda a ne zločinaca.
Ja sam (zločesti) HRVAT!!


Podrška Joe Šimuniću i svima koji vole sve što vole Hrvati ...




Post je objavljen 13.05.2014. u 00:34 sati.