Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goga-mario

Marketing

Totalno cool


Mario: Kaj veliš na pobjedni(cu)ka Eurosonga? sretan

Goga: Hahaha, totalno cool... kao EU pokazala toleranciju. yes

Mario: Ma pusti EU, kaj ti veliš na to?

Goga: Ma prvo mi nije uopće bilo jasno kaj se događa, mislila sam da je to neka fora, ono ajmo se borit pjesmom za neka prava, pa žena stavila umjetnu bradu rolleyes. Sve je to ok, ali bojim se da je to samo još jedna senzacija kojom se svijetu na velika vrata pokazuje kako se kao uvažava različitost.

Mario: Senzacija jest, orkestrirana, ali da pomaže kod prihvaćanja različitosti odnosno tolerancije, mislim da pomaže. Podsjeća me na Freddieja Mercuryja, i po faci i po glasu i po stasu, samo Freddie nije preferiral' haljine naughty

Goga: Dobro, al' kaj je na kraju ona ili on? lud Najavljivali su je kao ženu. eek

Mario: On tijelom, ona duhom smijeh. Uzel(a) je žensko umjetničko ime.

Goga: Mada, ja sam već umorna od takvog dokazivanja za uvažavanjem različitosti i toga da svi mi imamo svoje potencijale i vrijednosti kao individue bez obzira na spol, seksualnu orijentaciju, rasu, vjeru itd...

Mario: A jebi ga, živimo u društvu koje nije ustrojeno tak' da su svi jednaki u pravima pa tu nema pomoći, i dok god bude tak' razne marginalizirane skupine će se boriti protiv diskriminacije odnosno za izjednačavanje prava.

Goga: Da, ali taj način borbe je već jadan, kad se u stvari moraš borit za nešto kaj je tu, prirodno, ali je ljudsko biće to odredilo neprihvatljivim iz pitaj boga kojih razloga.

Mario: Nije sama borba jadna, nego odnosi u društvu koji su tak postavljeni da se moraš borit' za nekaj kaj bi ti trebalo biti priznato po defaultu.

Goga: Ma da, upravo to. kiss

Conchita Wurst


Freddie Mercury



Post je objavljen 12.05.2014. u 20:06 sati.