Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

U prlazu dragim mjestima najdražeg grada

Image and video hosting by TinyPic
13.46 sati Kreću sa Fratrovca br. Mirko i 'onaj' (ja) u Palmu. 14.53 sati O hvala Ti Isuse moj, znam da sam Ti drag jer na Cvjetnjaku mogu ispijati kavu (z mlijekAm) sa mojim Pečnik-ovima, a maloprije su uzele za me i 'slatkača" pa sam ga mlatnuo. Tako ću, hvala Ti moj dragi Isuse, i ovaj vikend učiniti đir mojim najdražim gradom Zagrebom.
15.31 sati Ahhh gdje je dah, puhni Duše Sveti, nadahni mi duh da ispišem ovo što osjećam, mirišem ovdje u mom gradu dok ispijam piće s prijateljem svojim. Ahhh daj mi dah, nadahni Duhom Svojim. Ma znam, dobro znam, ako je ovo bio i pokušaj stiha ali on to nije.
15.47 sati Ma eto, jedino suvislo, dok sam u ovom inspirativnom ozračju, je pokušati stihom se izraziti. Huraaa! Jupiii! Jedan sam od rijetkih koji opravdano, razložno mogu reći JA IMAM KRIŽ! I to je živa, živcata istina. A istina je i to da u križu je spas, u križu je život. Nipošto životarenje, nego ŽIVOT!
16.24 sati Dok voza me gradom najčistija ljubav, dok ne mogu se nadiviti tolikoj požrtvovnosti, ljepota moga grada mi šapće: ti si našao svoju LJUBAV. Iz sućutne ljubavi prema tebi pronašla sam ti nekog svoga istoga, da te voza gradom i opajaš se ljepotom.
16.41 sati Opskrbljen svime potrebnim, i samoćom, i patnjom, i čežnjom, s Isusom svojim dok prolazim uz zdenac života i kazalište, uz draga mjesta umjetnika dragih, pitam se pitam, gdje je izvorište umjetničkim dušama bilo ako ne u Isusu mome uz kog sam.

Post je objavljen 04.05.2014. u 18:07 sati.