Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO VLADA HRVATSKOM?



Republika Hrvatska je kriminalna država i leglo svakojakih pljačkaša.



U Republici Hrvatskoj se čine nečasna djela, a takva djela rezultat su sprege kriminala i politike.



Posebna je sprega "Mita i korupcije" u Ministarstvu unutarnjih poslova, Ministarstvu obrane Republike Hrvatske i u sudstvu.



Takva (ne)djela učinili su od našu zemlju - propalu zemlju i društvo bez budućnosti. Tome je tako iz više razloga, a jedan od njih je izostanak odgovornosti.



ZONA SUMRAKA - Istraživanja pokazala su kako Republikom Hrvatskom u posljednjih desetak godina upravlja Rotary club. Političke i gospodarske elite, kao i najutjecajniji mediji pod izravnim su utjecajem ovog kluba.



1.) Predsjednik RH., Ivo Josipović, je počasni član, i uključen u Rotary.
2.) Potpredsjednik Vlade Radimir Čačić utemeljio je varaždinski Rotary klub 1991. godine.
3.) U Bjelovaru (bivši župan) Marijan Coner (HDZ) u Rotary klubu.
4.) Splićanin Branko Grčić (SDP), potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU učlanjen je u Rotary Split.
5.) Ministar zdravlja Rajko Ostojić aktivan u zagrebačkom Rotary klubu.
6.) Među istaknutim članovima Rotary udruženja također je i aktualna savjetnica premijera Milanovića – Zrinka Badrić.
7.) Član Rotary klubu je iz tima za pregovore sa EU – Ljiljana Mevorah Čokljat, te je savjetnica u ministarstvu MVPEI Rene Ivin.
EI Rene Ivin.





Svaka država ima svoju mafiju, a naša mafija ima svoju državu - Hrvatsku. Hrvatska država je u potpunosti pod kontrolom mafije i to šest snažnih mafija te tri lobija koji su aktivni; koji upravljaju kompletnim životom zemlje. Dakle, njegovim političkim, društvenim, financijskim i kulturnim segmentima. Vjersko-moralni segment sve to nezainteresirano promatra i šuti.



8.) Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić također je Rotarijana.
9.). Član je splitskog Rotary kluba, zajedno sa bivšim premijerom Ivom Sanaderom i bivšim saborskim zastupnikom Jerkom Rošinom.
10.) Članovi splitskog Rotarya su i najbogatiji Dalmatinac – Juroslav Buljubašić , bivši košarkaš – Željko Jerkov, glavni urednik Slobodne Dalamcije – Krunoslav Kljaković, bivši direktor „Prerade’ – Vjenceslav Bacci, osuđen zbog gospodarskog kriminala, te intendant splitskog HNK – Duško Mucalo, kao i nedavno uhićeni šef splitske Credo banke – Šime Luketin.




Rezultat ideje o odabranim pojedincima, odnosno obiteljima koje će upravljati kompletnim životom zemlje je da je naša zemlja danas umrežena u strukturu mafije i organiziranog kriminala.



Ta ideja omogućila je da organizirana grupacija međusobno povezanih pojedinaca, koji imaju svoju strategiju, sredstva i izvršitelje, utječu na političke, financijske i ekonomske događaje u cijeloj našoj zajednici, da praktički odlučuju o svemu.



Tumači se i piše da je današnje društveno uređenje u Hrvatskoj feudalno društveno uređenje, a da su demokratski izabrani pojedinci, demokratski izabrani feudalci.



U takvom uređenju naša zemlja funkcionira na principu podijeljenih lovišta. Konstatira se da svaka hrvatska regija ima svog šerifa i gubernatora ili nekoliko njih, koji kontroliraju ukupni život na tom području. Napominje se kako se njihova moć temelji na kapitalu, bez obzira na koji način je stečen.



11.) Rotary klub Kaptol, sudeći prema dostupnim informacijama, kontrolira dugogodišnji zagrebački gradonačelnik – Milan Bandić. Uz Bandića, elitističku strukturu, između ostalih, čine i ugledni neurokirurg – Josip Paladino, bivši predsjednik uprave Večernjeg lista – Marijan Jurleka, novinar – Romano Bolković, plivač – Gordan Kožulj, profesor na Ekonomskom fakultetu – Darko Tipurić i nogometni trener Oto Barić, dok je Bandićev dugogodišnji suradnik – Zvonimir Šoštar - pročelnik gradskog ureda za zdravstvo i branitelje, član Rotary kluba Zagreb.




Todorićev "feudalizam i kmetstvo". Čovjek koji je postao vlasnik gotovo svih poduzeća u "kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji" u Republici Hrvatskoj.



Mafijaške strukture u Hrvatskoj međusobno su povezane. Imaju svoju strategiju, sredstva i izvršitelje. Odlučuju praktički o svemu. Raspolažu enormnim utjecajem koji se temelji na financijskoj, političkoj, društvenoj i mafijaškoj moći.



'U Hrvatskoj vlada jednoumlje kao u Jugoslaviji. Bivši partizani, UDBDA, KOS,.., pod vodstvom "židovskih masona" Velike Britanije i Amerike. Ljevičari ililtrirali u demokrate.



Zanimljivo je kako svi najveći neuro znastvenici zaviruju u ljudski mozak želeći čim više doznati o promjeni stanja svjesti oglašavajući na sva zvona kako im je eto stalo da pronađu lijek protiv ovisnosti o drogi, alkoholu i kocki...



Kada znamo da su mediji najjače oružje za vladanje ljudskim umom pogledajmo tko vlada medijima?... Vladaju banke i krupni kapital.



Hrvatske ovce dobro smo vas izmuzli. Tko vlada Hrvatskom - a tko gleda i "bleji kao ovca".



Bivša UDBA i Rimokatolička crkva su se udružili u pljački, iskorištavanju i zaduživanju Hrvatskog naroda. Paraziti društva su "političari i popovi":

Privatizacije nekolicine velikih poduzeća u državnom suvlasništvu zaključene su baš usred sezone godišnjih odmora, iz čega se dade iščitati prvenstveno vladina taktika izbjegavanja ozbiljnije konfrontacije s javnošću.



Građani nisu svjesni da se Hrvatskom vlada iz Bruxellesa. Hrvatska je u mreži mafije, kriminala i korupcije. Tko je izdao Hrvatsku?




--------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 04.05.2014. (NEDJELJA)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2052.



Post je objavljen 04.05.2014. u 04:06 sati.