Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO TO TAMO U POLICIJI I U SUDU TEŠKO BLUDI?!



BRANKO STOJKOVIĆ
Đurđevačka cesta 159
43000 BJELOVAR


PREKRŠAJNI SUD U BJELOVARU

Ferde Rusana 10
43000 BJELOVAR


P R I G O V O R

na PREKRŠAJNI NALOG broj: III J-789/11. Prekršajnog suda u Bjelovaru po sucu Jasni Krajačić, koji su mi donijela kući dva policijska djelatnika (jednog poznajem da se zove Domagoj Ćuk) 16. 04. 2014., oko 16.35 sati, sa policijskim autom 020-282, na adresu: Đurđevačka cesta 159., Trojstveni Markovac – Bjelovar, iako se zna da sam prijavljen na toj adresi od (prošle godine) 22. 11. 2013., po uvidu u osobnu iskaznicu. To nije prvi put da policija mi donosi poštu ove godine od Prekršajnog suda.

1.) Laž je da sam dana 20. 10. 2011., u 12,25 sati narušavao javni red i mir, na način da sam: „Vikao i galamio“, u trgovini ELMAT u Bjelovaru, na trgovca Desimira Matića iz Kobasičara 3.

2.) Znam i razloge zašto me je Desimir Matić lažno prijavio policiji, što se vidi iz priloženoga - Policijskog izvješća koje nema osnovnih temelja, a sačinio ga je policajac koji je navodni utvrdio prekršaj. To zlonamjerno izvješće potpisao je načelnik policije u Bjelovaru, Žarko Čanađija, godinama me već proganja u montiranim procesima. Gdje se moram uvijek braniti i opravdavati od onog što nema veze sa životom.

3.) Stoga što je sve laž: predlažem ovom Prekršajnom sudu da pozove Desimira Matića, te N.N. policajca i mene, da tu raspravimo – ima li kakvih subjektivnih i objektivnih elemenata za prekršaj, koji mi se stavlja na teret. Ili neka ovaj sud odbaci prekršajni nalog.

4.) Optužni prijedlog i PREKRŠAJNI NALOG, u kojem se ja kažnjavam sa 50 Eura i 100 kuna troškova, je ispod svakog ljudskog dostojanstva i časti. Takvo rješenje je sramotno i ponižavajuće.

Predlažem da se ukine ovaj Prekršajni nalog ili da se provede sudski postupak dokazivanja.

S poštovanjem!
PODNOSIOC:
Branko Stojković
U Bjelovaru, 22. 04. 2014.

****************************************



BRANKO STOJKOVIĆ
Đurđevačka cesta 159
Trojstveni Markovac
43000 BJELOVAR


OPĆINSKO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO
U BJELOVARU


Josipa Jelačića 1
43000 BJELOVAR


KAZNENA PRIJAVA


PROTIV: ŽARKA ČANAĐIJE iz Bjelovara


Kazneno djelo je počinjeno u PU Bjelovarsko-bilogorskoj gdje radi Žarko Čanađija, kao načelnik Policije u Bjelovaru. Očito je da prijavljeni ima neku imovinsku korist, što godinama me lažno proganja i piše mi lažne prijave. Sumnjam da se radi o „mitu i korupciji“.

Prema Kaznenom zakonu u RH, ovo je zloupotreba položaja i ovlasti, kazneno djelo je počinjeno izravno ili neizravno s namjerom. Sramotno je, da Žarko Čanađija potiče i druge na kazneno djelo, jer sudci na Prekršajnom sudu u Bjelovaru moraju surađivati s policijom, oni se boje njihovih posljedica. Tko drugome pomogne u kaznenom djelu, može biti odgovoran i kažnjen.

Državnom odvjetništvu u Bjelovaru, dostavljam tj. prilažem (preslik) PREKRŠAJNI NALOG (broj. III J-789/11.) iz kojega se lako može vidjeti, da „banalni“ proces mog proganjanja – za nešto što nisam počinio (Remetio javni red i mir) traje već 3 godine, i nije završen.

Kazneno djelo „zloupotrebe“ je napad na moj život i tijelo, te na ljudska prava i slobodu čovjeka…

Ovo je osmi put da se obraćam Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, kako bi spriječilo (i zaustavilo) daljnje počinjenje kaznenog djela od strane Žarka Čanađije, čiji su potpisi gotovo na svim optužnim fingiranim* prekršajnim nalozima, za moj neosnovani sudski progon.

Svrha ove moje kaznene prijave je otklanjanje okolnosti, koje omogućuju da neodgovorni načelnik Čanađija ne počini novo kazneno djelo, na moju štetu i drugih ljudi…


Policajac Žarko Čanađija me sprečava: da slobodno izražavam slobodu misli i govora… Te dokida mi sva prava zagarantirana Ustavom RH., i Zakonom, koji su temelj ovog društva. On vrši povredu moje ravnopravnosti, na političko ili drugo uvjerenje, te vrši na mene silu i prisilu.

Godinama se vrtim po sudovima, a iz ovog „prekršajnog naloga“ može se vidjeti da sam i dalje „ne kažnjavan“, a to sve iziskuje moje vrijeme i moja financijska sredstva. Čanađija mi štetu radi. Uporno želi da ja budem kažnjen, i da uništi moj ugled.


Zamoljavam Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru da ovome „nasilju i teroru“ protiv mene od strane Čanađije, jednom stane se na kraj i da ne čini se šteta ugledu ove države i njenim institucijama.



S poštovanjem!

Branko Stojković


U Bjelovaru, 22. 04. 2014.



Dostavlja se:

1. Općinsko državno odvjetništvu u Bjelovaru
2. USKOK, Gajeva ulica 30, Zagreb
3. Policijskoj kontroli MUP-a, Zagreb
4. I drugim svim nadležnim institucijama u RH.



Post je objavljen 23.04.2014. u 21:01 sati.