Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skbrda

Marketing

Povratak pisanju

Poštovani čitatelji, nakon vaših nekoliko stotina upita i apela da nastavimo s pisanjem na našem "ultragigamega" popularnom blogu - idemo dalje!
U proteklih dva mjeseca sve je vrvjelo šahovskim događanjima. Nećemo sad ulaziti u dublje analize, bacit ćemo kraći osvrt i okrenuti se budućnosti, kako stalno govore i naši političari.

Dakle, ŠK Brda vratila su se u Županijski savez, Ante Šarić pobijedio je na Županijskom prvenstvu, ŠK Brda osnovala su kadetske i žensku ekipu, te treću seniorsku momčad, pa sad najbolji splitski klub ima čak šest ekipa u svim natjecanjima, te 42 registrirane igračice i igrača.

Napreduje i Split Open, ima već više od 50 prijavljenih iz desetak zemalja.

Ali ono najvažnije što uskoro slijedi je Finale Kupa Hrvatske, na koji će Brda istrčati u prilično jakom sastavu. Iako Brđani nikad na Kupu nisu napravili ništa značajno (8. mjesto najbolji rezultat), ambicije su i ovog puta velike, veće, najveće...
Evo i sastava koji ide na Kup, a onda i izjave kapetana Ivana Krnića.

1.Kadrić
2.Rade
3.Ivić
4.Krnić
Rezervi nema zbog izuzetno teške financijske situacije

- Do sada je imperativ bila pobjeda ali smo ove godine malo snizili ambicije. Ove godine bio bih zadovoljan trećim mjestom, izjavio je ekskluzivno za naš blog Ivan Krnić

Post je objavljen 16.04.2014. u 11:34 sati.