Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Priopćenje za javnost

Smatrat potrebitim reagirati na istup predsjednika Josipovića povodom obilježavanja 70 obljetnice zbjega 40 tisuća stanovnika Dalmacije u logor El Shatt u Afriku.

Poštovani predsjedniče uistinu poštujem žrtvu koju su podnijele brojne izbjeglice ali se smatram dužnim reagirati na kontekst izjava u smislu da Hrvatska država počiva na temeljima antifašizma.

Naime, ukoliko je rečeni antifašizam ustvari boljševizam u kojem je sudjelovao i Vaš otac temelj stvaranja Nezavisne Hrvatske države onda me uistinu zanima što se rušila Hrvatska država nakon Drugog svjetskog rata i zbog čega je prilikom nastajanja granica unutar Jugoslavije došlo do presjecanja teritorija Socijalističke Republike Hrvatske!!?

Poštovani predsjedniče, zbog čega smo devedesetih doživljeli agresiju od Armije koju je stvarao i vaš otac i da li je taj čin agresije ustvari poraz jedne politike koja se raspala u krvi i još neizlijećenim ranama!?

Da Vas samo podsjetim i vratim u 2014 godinu,da Vas vratim u 21 stoljeće te istaknem da Dalmacija i Hrvatska trenutno prolaze još gore razdoblje od El Shatta.

Naime, u „radne logore“ diljem Europe i prekomorskih zemalja putuju izbjeglice u potrazi za boljim životom,za opstankom. Ovaj put ih ne prati Vaš otac nego njegov sin i Vlada sinova prijatelja Vašeg Oca.

Ne bi želio komentirati Vašu komunističku i boljševičku historiografiju jer je apsurdno komentirati nešto što je napravljeno u smislu jačanja ideologije koja je „zaslužna“ za nesreću stotina tisuća nevinih žrtava. Komunistički zločinci su pokazali da su najjači u miru gdje sprovode svoje naume kad zagospodare javnim medijima i institucijama.

Da je laž temelj ideologije kojoj je pripadao Vaš otac govori i podatak što ste komunističko-boljševički pokret prozvali antifašizmom što je daklem totalna povjesna laž utkana u Hrvatski Ustav od istih onih koji kroz papirologiju žele prikazati svoju bolju prošlost.

Gosp.Predsjedniče, Vi i slični Vama ste vladajući 80 godina. Konačno preuzmite odgovornost za stanje u državi i objasnite narodu te mu pomozite da se isto kao Vi uspješno transformira iz žestokog boljševizma u rigidni liberalno-kapitalistički poredak. Mnogi se nisu uspjeli snaći 90-te godine prilikom načelne promjene sustava al je interesantno zamjetiti tko su osobe koje su se uspjele snaći stoga Vas pozivam da se što prije vratite u 2014 godinu gdje se trenutno nalazimo!

S poštvovanjem, Denis Šešelj


Post je objavljen 15.04.2014. u 14:36 sati.