Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mebloarhitekt

Marketing

Proljeće u vrtu

Proljeće je definitivno stiglo, ptičice pjevaju, drveće je prolistalo, cijeće procvalo. Kao da nas sve poziva na promjene, na boravak vani na zraku...


I Meblo prati potrebe svojih klijenata, u ponudi je novi vrtni namještaj od tikovine koji kao da poziva na vesela druženja u vrtovima ili na terasama. Stigli su novi stolovi u raznim oblicima i dimenzijama, stolci s mogućnosti reguliranja nagiba naslona za leđa, ležaljke s kotačima, mali stolići... Tikovina je drvo izuzetno velike tvrdoće i otporno na utjecaje atmosferilija što mu daje izvrsne karakteristike za izradu namještaja za vanjsku uporabu ( tikovina se uptrebljava i na brodovima ! ).

Osim vrtnih garnitura od tikovine, Meblo ove sezone ima u ponudi i široki asortiman namještaja od umjetnih materijala, tzv. tehnoratan koji izgledom podsjeća na pravi ratan, ali za razliku od njega, tehnoratan može biti izložen kiši, vlazi i suncu a da ne promijeni svoja svojstva. Te vrtne garniture modernog su dizajna, dostupne u više boja i tekstura pletiva, te se mogu slagati po elementima i na taj način prilagoditi svakoj potrebi pojedinačnog kupca bilo da se radi o malom balkonu ili opremi velikih terasa za kafiće.
Trenutno je tikovina u Meblu na vrlo atraktivnom popustu - čak 20%!

Uz takvu šaroliku ponudu i dobre popuste vjerujem da ćete i Vi naći u MEBLU nešto prikladno za sebe i svoj vrt, te pozvati prijatelje na roštilj u novom namještaju!

DOBAR TEK I UŽIVAJTE !!!


Post je objavljen 10.04.2014. u 10:39 sati.