Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tipkovnica

Marketing



Prije 9 godina sam napisala da živim u dva svijeta ... bila sam čudna i još sam čudna - ponekad i samu sebe iznenadim koliko sam čudna da ne napišem blesava ... ovako rastegnuta u ovaj vidljivi i onaj nevidljivi svijet ... jedan je ovaj Vaš - svijet u kojem su bitne neke druge boje i nijanse ,oblici i gdje se kazaljke na satu okreću u smjeru , tik-tak prema rasporedu ... onaj drugi je svijet u kojem su moji klinci - svijet bez glasa, pun pogleda koji ne vide, riječi koje se ne izgovaraju, osjećaja koji ne nalaze odgovora ... svijet pun zidova koje morate rušiti inače nećete vidjeti sunce , ni Vi ni Oni ... spavate jednim okom , i nakon toliko godina zaboravite kako spavate Vi koji spavate u Vašem svijetu ...

Autizam nije izbor - dijete je izbor i ljubav - a autizam nije lijep ni ugodan , to je rat ... svakodnevni - borba za osmijeh , za slovo ... za život dostojan čovjeka !

I Autizam ne bira ... on dolazi na vrata kao lopov i hvata Vas nespremne ... a sutra ... sutra je daleko - trebamo preživjeti ovaj dan !

Pusa svim osobama s autizmom - oni vole ... na svoj način , poseban način i iako ne govore , znaju jako dobro sve, pa pripazite što govorite pred njima - ne vrijeđajte ih izrazima iz Vašeg svijeta A ja ...ja nemam namjeru odustat - a nadam se ni Vi ... !

Post je objavljen 02.04.2014. u 10:25 sati.