Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

MECE: HNK Radnički - VNK LEGE 0 : 1 (0:1)



Kao što možete naslutiti počeo je proljetni dio sezone 2013/14, I što Vam reći kada sve znate? Da, pobjedili smo. Da, igrali smo odlično posebno prvo poluvrijeme. Da, kuhali smo grah za poslije i bio je F E N O M E N A L A N, Da, par porcija smo poslali Doku (Vjeki) koji je dežuran na ortopediji pa nije mogao doći. Da, pili smo pivo i vino poslije. Da, kartali smo belunakon svega....
Svizac bi rekao - savršen dan.
I zato, baš zato, ne bih sada pisao o pojedincima, što su i kako odigrali. Ne nagovarajte me. Pardon zvoni mi telefon....
Nagovaraju me. OK, tražili ste evo Vam:

Nevista iszvrstan na golu kao i uvijek. Bez zamjerke. Imao je nove rukavice.
Hrco na prirodnoj poziciji lijevog bočnog pravovremen u obrani, presjekao puno protivničkih napada, koliko su mu pluća dozvoljavala sudjelovao je i u napadačkim akcijama, Bez greške. Pardon, uz onu standardnu grešku. Priča ko baba sa pijaca.
Cvejo o da, dobro ste pročitali. Pojavila se uspavana mlada. Igrao je kao da nije igrao osam mjeseci. I nije, ali nema veze. Reći ću da je u belotu bio odličan.
Kova Mario on je ozlijeđen još od 1974. Samo je došao platiti članarinu no pošto nas nije bilo dovoljno uskočio je i odigrao pristojnu partiju,
Zvone on je imao jednu šansu. Imao je jednu mrtvu šansu. Imao je. Otišao je ljut. Nitko ne zna zašto. Inače je to divan čovjek.
Dumba stožer, stijena, kapetan po mjeri, sportaš od glave do pete. Nije imao puno posla jer do njega kao korektora protivnici gotovo da nisu uspjeli niti doći. Naravno zbog vrhunske taktičko tehhničke pripreme koja je rezultirala granitnom a vrlo brzom obranom. Sve zasluge idu izborniku, jer lako je biti kapetan uz takvog izbornika.
Kurto centralni vezni igrač koji je stizao naprijed i nazad. Standardno izvrstan.
Kljun Činjenica je da je Niko Kovač pogriješio otišavši u Split pogledati Hajduk - Dinamo. Iako mislim da je on išao u posjet rodbini, a na tekmu navratio samo da opravda dnevnicu. Trebao je doći u Mece. Nazočio bi briljantnoj partiji Kljuna na poziciji veznog igrača 2u1. Stizao je igrati defanzivu, presjecati napade neprijatelj, potezati kontre, asistirati za jedini pogodak, asistirati još osam puta što su napadači prokockali na svoju sramotu i usput izvoditi sve prekide. I bez ijedne greške. Dobro, otpucao je jednu sa 30 metara i prošla je 10 cm od stative, ako se to može računati kao greška. Ali ni Pirlo ne bi bolje, jer teren je bio težak, natopljen, pomalo blatan.
Posebno će ostati zabilježena jedna asistencija jednom igraču koji je inače divan čovjek, asistencija za mrtvu šansu. Bila je to lopta koju možete dobiti od samo dvije osobe na svijetu. Prvo od majke koja vas voli bezgranično i sve bi vam dala, ali majka ne igra s vama u ekipi. Drugo od managera koji vas silno želi prodati za velike novce i na vama silno zaraditi ali ni on ne igra s vama. Dakle, iznimka potvrđuje pravilo. Kljun je tom dragom i divnom čovjeku dao takvu loptu.... a ovaj je ljut otišao lući. Ovim ga putem pozivam da upiše komentar nakon pet, šest dana. Kada nadođe do sebe (ako nadođe). Dakle htjedoh reći Kljunova partija kao i obično. Fenomenalna. Igrač utakmice.
Franjo rutinirani vladar sredine terena danas je bio u sjeni Kljuna. Nije ništa pogriješio ali teško je zvijezdicama postići intezitet sjaja zvijezde Danice.
Vinko je zabio jedini pogodak na Kljunovu bezgrešnu asistenciju. Igrao je vrlo dobro. Voli biti u neprijateljsom kaznenom prostoru. Baš mu se sviđa tamo.
Brec čitaj gosp. Peterson promašio je kao i obično nekoliko stopostotnih šansi ali nije zabio niti jedan odbijanac. Prva je tekma, valjda zbog toga. Treba mu malo vremena,
Još su igrali Jadro i Iga no prekratko da bi ostavili bilo kakav značajniji trag. Osim toga, jedna je zvijezda Danica.

Post je objavljen 24.03.2014. u 20:21 sati.