Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznate-daljine

Marketing

Meditacija za lakši dan -potrebna je svakome

Jedna meni od najljepših meditacija je otići u prirodu, ne misliti ni na što, okrenuti se suncu i pustiti da ti ono grije obraz, osjećati njegovu toplinu, zrake, udisati svijež zrak i tako uživati. Jel ima išta bolje?
Volim večeri. Uzimam minute koje su samo moje i trudim se da mi ih nitko ne uskrati. Shvatila sam da volim meditirati, samo legnem i opustim se... Pokušavam si ne dozvolit da zaspim, al ponekad sam jednostavno preumorna. Al zato obožavam snove jer vjerujem da su oni puno više od naše bujne mašte. Pokušavam ih zapamtit i ujutro uz kavu sama sebi ih protumačit. Meditacijom lagano dobivam ono što želim (ne u materijalnom smislu) več duhovnom. Imam mir koji mi je jako bio potreban, a kad čovjek osjeća mir dobiva sve ostalo. Lakše se suočavam sa svakojakim situacijama, imam bistriju glavu, imam više razumjevanja i strpljenja pa je lakše doći do odgovora.

Toplo preporučujem svakome od vas meditaciju. Ima na youtubu vođene meditacije za početak, samo skinete na mobitel, slušalice na uši i pazite ako zaspite da ih ne omotate oko vrata, kao što ja to činim :)



Post je objavljen 17.03.2014. u 18:00 sati.