Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Moli za saborskog zastupnika

Dragi prijatelji,
Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti - Blaženi Alojzije Stepinac pokreće molitvenu akciju 'Moli za saborskog zastupnika!', kao naš zajednički doprinos pozitivnim promjenama u našoj Domovini.

Cilj akcije
Cilj ove akcije je pokrenuti mrežu molitelja koja će moliti za saborske zastupnike i zastupnice Hrvatskog sabora. Nama nisu važne stranke kojima pripadaju, njihovi trenutni stavovi ili politike za koje se zalažu. Nama je važno njihovo urođeno ljudsko dostojanstvo i vrijednost koje svaki čovjek ima pred Gospodinom. Važno nam je da ih molitvom zagovaramo pred Gospodinom i na taj način pomognemo da odluke koje donose u Hrvatskom saboru budu nadahnute Božjom mudrošću i Božjim duhom! Želimo moliti da ih u njihovom svakodnevnom djelovanju vodi duh služenja i ljubavi prema Hrvatskoj i Hrvatskom narodu, usmjerenost općem dobru, poniznost i mudrost.

Zato u ovoj akciji ističemo samo njihovo ime i prezime, datum i mjesto rođenja. Mi molimo za njih kao osobe, koje donose iznimno važne i odgovorne odluke koje se tiču svih nas, našeg naroda, naših obitelji i budućnosti naše djece. Pridruži se!

Kako se možeš uključiti?
Vrlo jednostavno! Možete se uključiti ispunjavanjem obrasca na našoj web stranici na http://udruga-bas.hr/index.php/projekti/moli-za:

Svakome tko ispuni obrazac, program će nasumično dodijeliti jednog/jednu od 151 saborskog zastupnika/zastupnica i tekst molitve koju mole svi članovi ove molitvene mreže.

Koje obveze preuzimam uključivanjem u akciju 'Moli za saborskog zastupnika!'?
Kao član ove molitvene mreže pristajete svakodnevno moliti molitvu koju ćete, zajedno s podacima o saborskom zastupniku, dobiti u e-mailu nakon što ispunite obrazac.

Uz navedenu zajedničku molitvu koju svakodnevno mole svi članovi ove molitvene mreže, možete, ako želite, uključiti post ili moliti i neke druge molitve po osobnom izboru.

Ove informacije slobodno proširite svojim kontaktima!

Želimo Vam mir i dobro!

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti - Blaženi Alojzije Stepinac
Krešimir Miletić, predsjednik

Post je objavljen 12.03.2014. u 08:11 sati.