Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Što ima novo?

Umorna sam, ali ako ne napišem post sada vjerojatno će proći još cijeli tjedan prije nego to napravim.

U Veneciji na karnevalu nas je oprala kiša. Svejedno je bilo dobro. Sasvim smo se smočili tek u zadnjih 10 minuta kad je krenuo pljusak kakav nikad prije nisam doživjela, a bilo je i leda. Na kraju je voda po cesti bila do iznad gležnja. Čizmama mi je trebalo tjedan dana da se osuše. Usprkos svemu smo uspjeli prošetati kroz uličice i po mostovima, pojesti pizzu i uslikati nekoliko dobrih fotografija, a i naš jednodnevni izlet se pretvorio u pravu avanturu.

To je bilo prošli vikend. Tjedan mi je proletio u trenu. Odabrali smo pločice za WC i hodnik. Kupili smo regal za dnevni boravak. Napokon sam se odlučila tko će mi raditi vjenčani buket i ukrašavati salu. Odabrala sam tortu i kolače. Ostavila kapare za oboje. Još mi malo treba da se odlučim za prsten (dragi je svoj odabrao, a napokon si je našao i kuma). Nekako sve pripreme idu svojim tokom, ali do 16h mi dan proleti na poslu, a onda poslije proleti u nekim drugim poslovima i na kraju mrtva umorna padnem u krevet. Ne žalim se. Zapravo uživam. Jedino što mi se pisanje svelo na pisanje e-mailova Mihi (my bff and maid of honor cerek), a blog, dnevnik i sve ostalo stoji.

Ovaj vikend nam se pojavilo i sunašce. Jučer smo bili u svatovima, na krštenju i na rođendanu. Predivan dan proveden s divnim ljudima. Ne bih promijenila ništa. Dobila sam buketu od mladenke jer sam ja ona koja se iduća udaje. Iskreno, bilo mi je to nekako puno ljepše od bacanja bukete i baš sam se osjećala posebno.

Danas smo strugali boju sa zidova u kući. Krenuli u 10 ujutro, napravili pauzu za ručak oko 3 i završili oko pola 7. Sad odmaram – jedem mango i naranče i gledam serije. Sljedeći vikend planiramo početi pozivati goste u svatove.

Nemam snage uploadati fotke. Neki drugi put. Samo da me ne zaboravite.

Eh da, dobila sam još jednu knjigu za Dan žena. Volim dobivati knjige na poklon. cerek


Post je objavljen 09.03.2014. u 20:22 sati.