Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

Moj savršeni muškarac

Prije svega da napomenem da se takav još nije rodio.

U zadnje vrijeme često srećem jednog bivšeg. Sama činjenica da je bivši govori da ga ne želim sretati, ali znate onaj zakon vjerojatnosti: kad ne želite nekoga vidjeti, e onda ćete ga gotovo sigurno vidjeti. Meni se to najčešće događa dok u staroj trenirci koju nosim kad krečim stan i majici koju sam dobila od Allianza kod produženja police bacam smeće u kontejner. Uglavnom, u vrijeme kad nisam baš prezentabilna.

Kad sam prije par godina prekinula dugogodišnju vezu s dotičnim (koji je ujedno bio prvi dečko kojem sam dirala pišu), mislila sam da se u svemiru otvorila crna rupa u koju će me svaki tren usisati. Nakon par tjedana plakanja na svaku pjesmu na radiju (čak i reklame za čokolino), došla sam k sebi i odlučila napraviti nešto za sebe. Upisala sam tečaj. Čak više njih istovremeno. I teretanu. I zaboravila njega i njegovu pišu, ionako nije baš bila bogznakaj party

Dani su prolazili, uspomene su blijedile, a ja sam se ponovo zaljubila. I to sa isklesanim tijelom. Imao je sexy pogled koji govori "možda u džepu imam kolač za tebe, a možda je to samo usb". Znate na koji pogled mislim. To je sexy pogled. Naravno i taj je imao feler. Volio je kompjutor više od mene. Umjesto da unaprijedi moj hardware (if U know what I mean), on je svakodnevno unaprijeđivao svoj kompjutor. Softwareom. Pa vi recite. Da mu mama nije pekla tako fine palačinke, vjerojatno bi dobio odjeb kod prve situacije kad mu je kompjutor bio draži, al ovako ga je dobio malo kasnije.

Nakon te propale veze, upisala sam njemački. I tako, nakon svake propale veze, ja nešto upišem i naučim. I sad sam došla do situacije da, kad nanjušim prekid, uopće nisam tužna. Već unaprijed znam da će me to na neki način unaprijediti.

Uostalom, sad mogu odjebati frajera na tečnom njemačkom, i to je nešto zar ne?


Post je objavljen 21.02.2014. u 13:30 sati.