Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

Koja je idealna dužina?

Pa dobro, štovano čitateljstvo, mislim stvarno! O čemu ste vi mislili da ću pisat? Sram vas bilo!

Evo nas već u veljači, a ja još nisam krenula na trening na koji se spremam od prosinca. Ubuduće neću vjerovat sama sebi kad dam takvu glupu izjavu.

Svladao me proljetni umor i to prije nego je proljeće uopće došlo. To je valjda zato jer sam uvijek bila tako napredno dijete (skromni zamah kosom udesno).

Na poslu je sve po starom. Svako jutro dođem puna entuzijazma i volje za rad, a onda se dogode idioti. Nakon 10 godina zaključila sam da se protiv toga ne isplati boriti. Znate ono kad kažu AKO IH NE MOŽEŠ POBIJEDITI, PRIDRUŽI IM SE? Ma ne pada mi na pamet.

Nema veze kaj sam okružena idiotima, četvrtak je. Moj najdraži dan. Dan kad Dyaco razvaljuje u Green Goldu. Ma stvarno su dečki fenomenalni. Ne znam tko je smislio ideju da baš četvrtkom stavi najbolje koncerte, ali taj očito ne radi petkom ujutro. Dobro, bar nema puno klinaca, osim onih par curica u poderanim potkušuljama (one zapravo glume haljinice) koje hihoću u wc-u između pranja ruku i postanja statusa na fejsbuk da su upravo piškile u Green Gold Clubu. Mislim, da se razumijemo, cure moraju uvijek ići na grupno pišanje i to ne prestaje s godinama. Muškići, znam da to ne razumijete, ali to je jednostavno tako. Onda dođe petak, najduži dan koji nikako da završi. Dan kad zbog nespavanja radim samo lijevom stranom mozga i jednim okom na pola otvorenim i kapcima na kojima se još nazire tračak šminke od sinoć. Zašto lijevom stranom mozga? Pa u njoj su brojevi, a oni mi trebaju za posao, ne?

Raspisala sam se, moram ići nekaj delati.

P.S. Idealna dužina je 8,5 cm. Točno toliko je duga moja kreditna kartica, jedna od najdražih prijateljica.


Post je objavljen 20.02.2014. u 12:35 sati.