Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strumpf-usklicnik

Marketing

Razbite centralni komitet




"Sporna snimka"

Negdje je procurila snimka zabave, Mamića, igrača, sa veteranima BBB, koji su naklonjeni Zdravku Mamiću, te su nedavno stradali od urbane gerile jovinih batinaša, gdje su ih kao partizani napali u prostorima njihove udruge. Mediji u takvim slučajevima ne pridaju nikakvu pažnju, jer postoji medijski zločinački poduhvat, koji poput hobotnice dobro umrežene radi sve kako bi ocrnio našeg Zdravkeca, te njegov GNK Mamić United.

Pa, stoga, zašto bi ovaj put bilo drugačije? Naime, na toj zabavi se pjevalo, jelo i pilo, jednom riječju ljudi su se relaksirali. I u najboljim trenucima kolektivnog opuštanja, naš Zdravkec prekida zabavu, radi toga da bi dio ili djeliće, te atmosfere prenio na strane igrače, koji ne razumiju naš jezik, kulturu i običaje. Htio je igrače motivirati, da ostave srce na terenu, da ginu za klub kao za nešto najveće vrijedno dobro, dizao im je moral, da znaju što taj GNK Dinamo znači ovome napaćenom, ostavljenom od svih, potlačenom, obespravljenom i osiromašenom narodu, kojem nitko ne nudi ništa vrijedno, što bi napunilo njihove duše. Zato, je ovdje Dinamo koji je već više godina, sada će biti uskoro i deset godina, Mamićevog obećanja kako je Dinamo prvak Hrvatske, što nije uspjelo ni jednom klubu u ovoj jugoistočnoj Europi, al' još povrh toga Dinamo u klupskim europskim natjecanjima, igra iz godine u godinu, bilo u LP, ili LU. To nije dosta, svima onim mrziteljima i progoniteljima , lika i djela, našeg Zdravka Mamića, te Dinama kao kluba kojeg on vodi. Što oni njemu zamjeraju? To što je koristio jezik ulice, na privatnoj zabavi(odnosno, odabranih dinamovaca...), kako bi pojačao naboj svojih rijeći, te kako bi vjerno prenio strast koju on osjeća za naš GNK, već pola stoljeća. Što bi drugi navijači, da li da imaju takvoga jednog čovjeka na čelu svoga kluba? Da li bi sve, te ne bi vjerovali, lažima koji se plasiraju iz tajnih središnjica moći, samo kako bi se rušilo sve što je katoličko i hrvatsko.

Zdravkec je htio reći igračima da moraju ginuti na teretnu, ostaviti srce, dati najbolje od sebe, da više što mogu, ali da onda u trenucima trijumfa i slavlja se mogu polomiti i pustiti sve kočnice, te razbiti cijelu interijer nekog prostora, gdje se zabava održava, te da ne brinu, jer će sve to biti plaćeno, te da nadasve ne brinu za lažni moral malograđana koji kao dežurni dušebrižnici dijele okolo, te stare ocvale babe prodaju svoju staračku pamet. Ili pak, da se prije tekme, mogu negdje spremiti, za sutrašnju utakmicu, kako bi bile „životinje na terenu“. To je sve što je naš vođa. Zdravko Mamić htio reći.

Ne smeta tim mrziteljima, što Zdravko Mamić tobože „izvlači“ novac iz Dinama, te se „bogati“ na račun naroda ili što „zarađuje“ na muci maloljetne djece..., ne, braćo njima smeta, što je on Hrvat, katolik, koji GNK čuva kao jedan jaki građanski, narodni, nacionalni, religijski simbol identiteta, Hrvata-katolika. To su vam isti oni, moji dragi prijatelji, koji bi željeli nas ponovo tjerati na križne putove, te onako usputno sa našim leševima trpati raznorazne jame i špilje, te na kraju sve to dobro zabetonirati, da istina nikada ne iziđe na vidjelo. To je njihov demokratski socijalizam, to njihovo vraćanje naroda Dinamu. Braćo, ne dajte se zavesti, Zdravkec je naš, a ne njihov, on radi za naš račun, te pritom nikoga ne mrzi i ne ugrožava, on je naš vođa, vizionar i junak. Ne zavaramo se, braćo...danas, ne mogu više ti urbani jugoslaveni, svaki tjedan u Zagrebu, ugošćivati Crvenu Zvezdu, Partizan, Rad, Budućnost, Želju, Vojvodinu i ostale klubove od bivše braće, nego sada, eto jedino mogu gušiti Dinamo kao jedan jaki simbol otpora prema tuđinu, okupatoru i tlačitelju kakav je bi Beograd, CK, tito, te ostale beznačajniji teroristi koji su napadali dušu našeg naroda, te im je malo falio da ju neišćupaju, da nije bilo rodoljuba i domoljuba u dragovoljačkim redovima, na početku velikosrpsko-komunističke agresije na našu nam Domovinu.

Ovi što bi tobože htjeli demokraciju u Dinamu, to nije ništa drugo, nego uvođenje demonkracije u strukture kluba, te bi se pritom rušilo sve ono što sam naveo u posljednjem odlomku ovoga teksta. Oni hoće, da mi padnemo na koljena, kao što je blaženi kardinal A. Stepinac, trebao pasti na koljena pred komunizmom. Ne dajmo se braći, toj bandi huligansko, ne dajmo se braći toj bandi crvenoj, ne dajmo se braćo toj bandi dušmanskoj, toj bandi neprijateljskoj....zatomimo sve naše privatne interese i neke probleme, te složno prihvatimo i podržimo najvećeg Dinamovca, među nama Zdravka Mamića, kako bi naš simbol, ljubav i strast, nastavili živjeti i trajati vječno. Neka nam živi naš tisućljetni GNK Dinamo Zagreb. Oni će pobijediti, tek kada mi pokleknemo.



Mi smo Dinamo.


Post je objavljen 18.02.2014. u 15:20 sati.