Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Sajam vjenčanja

Kaže mi prijateljica da mi u zadnje vrijeme i mailovi postaju sve kraći. Stvarno poželim ovih dana da dani imaju više sati pa da stignem čitati, pisati, istraživati, družiti se s ljudima itd. Gledam na to s pozitivne strane - barem mi nije dosadno i imam puno toga za raditi.

Pročitala sam neki dan knjigu "Napušteni psi i usamljena srca" od Lucy Dillon. Dobila sam ju za Božić. Knjiga je baš nekako slatka, čupava i dlakava. Odmah sam poželjela nabaviti psa. Ili nekoliko njih.

Blog me uredno i dalje zeza. Evo, sad već pišem ovaj post drugi put, ali neka, možda bolje sročim rečenice. Ne znam zašto mi to radi. Krenem upload-ati nekoliko slika za post i onda se to dugo vrti i na kraju se sve zablokira. Nisu uopće velike slike u pitanju. Uvijek ih smanjim na veličinu koja mi paše za blog.

Sljedeći vikend idem na sajam vjenčanja u Zagreb u Arenu. Usput ćemo i podignuti pozivnice koje smo naručili u Paulina dizajn. Idem s budućim mužem, budućom kumom i možda još nekim prijateljima. Više o sajmu možete pročitati ovdje: Sajam vjenčanja Arena Zagreb 2014.

Za kraj još mala anketica. Koja od sljedećih vjenčanica vam se najviše sviđa?









Post je objavljen 11.02.2014. u 20:43 sati.