Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivania

Marketing

Ime za blog



9.2.14.

Sjedim u radnoj sobi, zatvorena, sama. Dijete slavi rođendan, pa to i objašnjava zašto sam skrivena. Koliko se ja skrivam od djece, toliko se moram i praviti da je stan prazan. I svedena sam na radnu snagu! Po mene se dođe samo kada razina kokica pade ispod trećine zdjele. Ili kad ponestane cole. Ili kad je vrijeme za tortu.

Nakon što sam tri sata provela gledajući na you tubeu sve talent showove (ili kako god se već piše "show" u množini na hrvatskom), shvatila sam da djeca nemaju ama baš nikakvu namjeru otići doma. Pa mi je na pamet pala ideja da napravim blog. Konačno.

I tako je sve počelo. I onda se vraćamo na ime bloga.

Neki dan sam dobila mail gdje se netko pokušava negdje registrirati, a tko god već bio odgovoran za registraciju ga vraća korak nazad, zbog nedovoljno dobre lozinke. Tad sam se samo nasmijala i pomislila "koja glupost", a onda me bog registriranja odlučio kazniti.

Nakon tjedana razmišljanja o tome kako da nazovem blog, nakon desetaka razmijenjenih mailova u kojima tražim pomoć, nakon obiteljskog brainstorminga, nakon konzultiranja s numerologom, nisam uspjela staviti ime koje sam htjela! Za ne povjerovati! Što god sam upisala, a na kraju sam postala stvarno maštovita, virtualni administrator je ljubazno odgovorio - ime već postoji. E, sad. Ili ja nisam dovoljno kreativna koliko sam mislila da jesam ili ima jako puno ljudi koji razmišljaju kao ja. Ovo drugo je gotovo nemoguće, a i prvo je na granici zdravog razuma. u svakom slučaju, nakon dugih 15 minuta, upisala sam ovo što sam upisala. I to je to, nemam više ništa pametno o tome za reći. U svakom slučaju, moglo je biti i puno gore!

A kako su mi sve drage osobe rekle da će me čitati bez obzira na ime, ime je takvo kakvo je. Kako bi rekli stari zagorci - nemojte kaj zamerit. Ili kako bi rekao moj brat - pa, pogledajmo!

Post je objavljen 08.02.2014. u 20:05 sati.