Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjesnik-istine

Marketing

Vole li naši političari Hrvatsku?

Poštovani blogeri,
pomozite mi razumijet jednu stvar;

1. Naš igrač Simunić je kažnjen jer je na stadionu izrekao "Za dom..." a objašnjenje kazne je bilo to što se uz taj pozdrav ubijalo. Većina naših političara podržala je tu tvrdnju i osudila taj Šimunićev povik na igralištu.

2. U Domovinskom ratu Srbi su uz ćirilićno pismo (pisano kao grafit na HR kućama) masakrirali, ubili (mnogima se još dana dans grob nezna gdje je) protjerali Hrvate i sravnili sa zemljom cijeli jedan grad i da ne nabrajam dalje... i danas naši političari ne osuđuju pokušaj da se to isto pismo koje mmnoge Hrvate još ubijek podsjeća na rat i sve ono što su proživjeli, uvede u jedan Hrvatski grad i to baš onaj koji je skoro sravnjen sa zemljom pod zastavom na kojoj je bila ispisana ćirilica.

Barem sada znamo na čijoj su strani, a o tome više govori i činjenica da SDP ide na izbore za EU parlament na istoj listi zajedno sa SDSS-om, dakle Pupovcem.
HDZ nas je uništio ekonomski, a SDP želi uništiti i naš Hrvatski identitet i sve što ide uz to.
Napisa nedavno jedan istaknuti gospodin na jednoj društvenoj mreži da "Hrvatska treba predsjednika koji će volit Hrvatsku". Rekao bih da nama treba cijela politička scena koja će volit Hrvatsku i koja je neće uništavat na razne načine.



Post je objavljen 06.02.2014. u 18:47 sati.