Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Zabraniti djelovanje pojedincima kao i strankama nastalim po mjerilima okupatora Hrvatske



Zabraniti djelovanje pojedincima kao i strankama nastalim po mjerilima okupatora Hrvatske, kao i svim savezima i strankama kojima upravljaju pojedinci nostalgičari okupatora koji i dalje narušavaju hrvatsko opće dobro

LUSTRACIJOM U IME ŽIVOTA HRVATA

Misao se demonstrira, preko jezika, kao odraz duha, a duh uvijek ukazuje, pokazuje, regulira . . . po žrtvovanju prema pravilima života, po svakoj duši radi ravnanja. Zato ova poruka, pouka treba bezdušnicima, jer leševi više ne mogu shvatiti niti prihvatiti.

Dakle, spodobe, leševi očiti su primjeri kao žrtve po svojoj volji . . ., jer su sebe svodile i svode na neproduhovljenu materiju, a slično sličnom teži.

Eto kako hrvatski sofisti ne znaju kako je sofizam nastao i zašto je opako zlo. Na hrvatskim prostorima, jednom se pojavljuje kao orijuna, drugi put kao početnici-janjičari, treći put kao UDB-a pa kontinuirano narušavaju hrvatsko biće, naročito pomoću SPC kao mentora Srbima i prije 1918. godine.

Izmrežili su se pa provode svoje želje preko raznih saveza i stranaka, kao produženih ruku,svoje avangarde lutalica, pionira i inih misionara koji vršljaju po Hrvatskoj i svijetu.

Toliko su se navikli i osladilo im se orgijanje na račun Hrvata da su izgubili osjećaj grijeha, pa su tako postali skloni lažima, krađi i ubojstvima. Ali zlu ovako ili onako dođe kraj pa završe kao smeće, što svaka duša primijeti i ocijeni po zdravom razumu, jer je i očigledno.

A bezdušni leševi, kao masa su bezimeni, mafija, i dalje bi vladali . . . i urušavali život, i više, otpisali bi Srbima ratne štete koje su prouzročili po Hrvatskoj, kao znak odanosti prema njima: U ZAMJENU SAMO DA IM POKAŽU MASOVNE GROBNICE HRVATA, I TAKO BI OBEZVRIJEDILI ŽRTVE HRVATA, KOJI SU SE UZORNO ŽRTVOVALI ZA SLOBODU, ŽIVOT SVOGA NARODA.

Za orjunaše, početnike i UDBU nema nade jer su nastali po neredu, nisu se obratili pa će po neredu i nestati, tako je zlo završavalo kroz sva vremena,a što je opomena čovjeku na Zemlji.

Evo, dogodila se još jedna velika oluja, kao posljedica epidemije iz žarišta! Hrvatska pravoslavna crkva po pravilima pravoslavlja napokon je počela djelovati u Hrvatskoj, da bi se napokon ugasila žarišta SPC iz kojih se širila epidemija na Hrvate diljem hrvatskih zemalja.

Uzorno ponašanje čovjeka je odraz reda, posljedica je samokritičnosti u odnosu na pravila života, potiče žrtvovanje za drugog čovjeka, besmisleno življenje dovodi čovjeka u iskušenja da zlo radi pa se uruši,i dalje ne živi, jer je narušio sklad pravila života. Tako čovjek postane spodoba, leš koji širi neugodne mirise dok se ne pokopa.

Hrvatska ološ - kao opomena skupa s okupatorima Hrvatske, igrala je na anacionalnu kartu, radi osobne koristi kao postvarene lešine.

Zavarano, puno pojedinaca tako se odmetnulo od života, bilo da su postali janjičari ili na drugi način prodali dušu radi materijalnih sitnica. Što se dogodilo Supilu i Trumbiću, Blaževiću, Savki i Tripalu, što se dogodilo Šuvaru i Račanu, jednako su svi poslužili zlu kao beživotne figure, sudjelovali su s okupatorima u raznim konstrukcijama i suportirali zlo - mortalitet . . ., a nastavljaju njihovi pioniri iste kvalitete po genima, što demonstriraju na terenu - lukavo vladaju i urušavaju Hrvatsku. Ne shvaćaju da je prokletstvo ne zastupati ono što čovjek jest, pa postanu bezimeni leševi, ništa.

Konkretno kako Savka Dabčević Kučar tako i Miko Tripaklo, po instrukcijama, potom zaslugama, pod nadzorom velikosrba prema velikosrpskim željama, zasluženo su bili miljenici, jednog od dvojnika "tita" meštra.A ostali su na tom tragu sve dok nisu pokopani kao leševi.Tumarali su s crnogorskom tajnom milicijom koja je kontrolirala hrvatske otoke i priobalje. Isto kao što je hrvatsko kopno kontrolirala srpska milicija.

Pioniri, beživotna materija, radio isto lažu i kradu, što se odražava u Hrvatskoj, pa nema zadovoljstva, nema rađanja, utoliko žene, perfidno
zavarane prividom, prihvaćaju funkcije za koje nisu. Sve u svemu smišljena je diverzija na Hrvatsko biće i kada muškarci obnašaju funkcije za koje nisu po kvaliteti, a čovjek se predstavlja da se vidi koliko je za neku funkciju.

U skladu s pravilima u ime života, treba lustracijom suočiti svakog pojedinca njegovom sudbinom da se vrati u život, da bude ono što jest,a ne da materijalnim trovanjem postane ono što nije, zapravo ništa.

Znači, izgubljeni sinovi su prevareni za život, jer su zaobišli vrijednosti radi pukih materijalnih koristi, vladali bi, krali i dalje onesvješćeni leševi bili samo zbog materijalnih koristi.

Onesvješćeni leševi, kao puki operativci, ne znaju da su žrtve žarišta -
stvorenih od raznih tendencioznih okupatora, i pomoću njihovih Crkvi kako bi Hrvate prevarili. Ove konstatacije pokazuju, posebno zadnje stoljeće, da Hrvati spoznaju po žrtvovanju, po milosti prepoznaju zlo ispod raznih maski.

Dakle, potrebno je bitno čuvati dok se pojedinci konstantno lustriraju u vlastitoj zajednici, radi povratka na put života. A bezdušni nevjernici boje se fizičke torture, jer su sami fizički uništavali Hrvate, kada god im se ukazala prilika.

Naučili su da bez nereda nema novca i drugih materijalnih koristi,
iskušenjima ne odole bezdušni.

Udruženi hrvatski janjičari i ovosvjetski mešetari, na razne načine eksploatiraju Hrvate, velika prepreka su im i hrvatski običaji koje na razne načine žele uništiti, a zna se da je manje štete kada se uništi selo. Jer, nakon što se unište običaji kao izrazi vrijednosti lako se uništi selo, što se potvrđuje po Hrvatskoj.

Po takvim šablonama zlu se osladilo, sklono je i danas pomoću straha
reducirati Hrvate padom nataliteta, drogom i iseljavanjem. . . .

Za ukupno djelovanje i pored ocjene civiliziranih naroda kako hrvatski predsjednik tako i Premijer, su ocijenjeni ocjenom smeće, svejedno bi pomoću psihologije za mase, pomoću sredstava za javno priopćavanje Hrvatima i dalje prali mozak, pa da ih uvjere u suprotno i ponovo izaberu sebi za vladare.

Sve ukazuje da su nadležne institucije dužne otpočeti s lustracijom, rema zapadnoeuropskim stečevinama i dogovoru po uzoru na apadnoeuropske države, da se zabrani djelovanje pojedincima kao i strankama nastalim po mjerilima okupatora Hrvatske, kao i svim savezima i strankama kojima upravljaju pojedinci nostalgičari okupatora koji i dalje narušavaju hrvatsko opće dobro.

Izručenje jednog za lustriranje u Njemačku, trebao bi biti početak da
se krene po svim županijama i općinama u Hrvatskoj i provede lustracija, što očekuju od Hrvata civilizirani narodi, da bi ih prihvatili u svoje društvo.

POKRET AKTIVNIH VETERANA BRANITELJA REPUBLIKE HRVATSKE

Split - Zagreb, 06.veljača 2014. godine

---------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 06..02.2014. (četvrtak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic1958.blorg.hr
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 1903.


Post je objavljen 06.02.2014. u 16:32 sati.