Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Najčudnija mjesta na kojima sam čitao knjigu

„To ti je kužiš šta mislim, šta želim reć?

Pitanje totalno ne stoji. Nema smisla. Da me pitaš koja su najneprimjerenija mjesta na kojima sam pio ili najneprimjerenija mjesta na kojima sam se seksao, mogao bih ti dati neke konkretnije odgovore, ali čitanje mi nigdje nije čudno. Osim ako vozim ili ako hodam negdje jer ne znam hodat i moram pazit kako hodam. Mislim, zamisli me koliki bi havoc na ulici ili parku uzrokovao da ja idem i čitam i ne gledam kak hodam. Jel?

Čitao sam u javnom prijevozu – tramvaju, vlaku, busu... Nisam čitao na brodu, ali želim. Niti u avionu, ali planiram. Čitao sam na suvozačkom mjestu i sva tri mjesta iza u automobilu, na vozačkom mjestu ili na biciklu bih čitao audio-knjige čim se natjeram skinit (hihihi) ... pa knjige. Potruditi se nabaviti knjige u audio-formatu.

Čitao sam u svim sobama u kući, osim na tavanu. Nikad se nisam penjao na tavan pretjerano. Podrum nemam pa nisam ni u podrumu. Čitao sam i u srednjoj i na faksu i na poslu, čitao sam na toaletu, ali nisam u kadi, da sam čovjek od kade vjerojatno bih čitao i u kadi. I čitao sam na plaži i na obalama rijeka. Nisam u šumi jer je u šumi zabavnije bit okolo nego čitat, al to nema veze. Šta još da kažem?

Čitao sam u kafiću, u parku, na klupi, uz cestu, u restoranu, na kolodvoru... ja volim čitat.

Jesmo završili? Koje je bilo pitanje?“


Post je objavljen 08.02.2014. u 19:25 sati.