Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdturnasica

Marketing

BERBA na 4.zimskom KUP-u VZO Pitomača 2014.

Završen je još jedan zimski, ali ovo je baš bio zimski kup jer je dan prije napadalo 30cm snijega :).
Nazvat ću ga, "Berba" Pitomače 2014......Biseri ponovno u novom-starom-istom-izmjeničnom, tj. ma
u bilo kojem sastavu bili rade vrhunske rezultate, ovoga puta 15,86sec prva vježba i 17,08sec druga vježba....
Superkup je također osvojen, relativno lako :). Kako su nam rekli dečki iz Paukovca, dostojno će te nas vi zamjeniti kad se mi povučemo, sigurni smo. Ali ovi rezultati koje radimo mislim da su dovoljni dokaz, kako su oni to znali?? Hvala im, a mi ćemo se trudit i dalje da gazimo sve pred sobom....Želja nam je osvojit Zelinu, tolko da se zna :).

Muška B ekipa --> odlično odrađena vježba, i to za 19,89sec , prvi puta ispod 20sec. Bravo "Bekavci", ide to vama super, u vrhu ste ovim rezultatom.....samo tako dalje.

Koralji, tj. muška A2 ekipa, jedna vrlo dobra vježba za njih, od 19,46sec. Odlično 6.mjesto :)

Žene A, skupile se negdje u studenom, radile su cijelu zimu i trud se isplatio. Zauzele su treće mjesto s vremenom 24,72sec. Ajmo cure samo tako dalje i popravit će te vi taj rezultat, znamo mi da možete ;).

Žene B, malo ih je izgleda oprala trema :) . Šteta, a doma rade super....Vrijeme od 33,24 donijelo im je 4.mjesto. Bude bolje....

Sve u svemu, puno pehara, puno dobrih rezultata što pokazuje koliko se radi u našem DVD-u. Hvala našim navijačima,sponzorima i ostalim ljudima dobre volje koji nas podržavaju i koji su uz nas....Slijedi nam kup u Leskovcu, pa Zelina....vidimo se ;)




POGLEDAJTE VIDEO KLIKOM NA SLJEDEĆI LINK:
DVD Turnašica-Biseri 15,86sec

Post je objavljen 27.01.2014. u 20:45 sati.