Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frogbros

Marketing

HororFilm Playground NEWS #30

Eli Roth udahnuo život Jon Wattsovu "Klaunu"



Nakon što je Jon Watts probudio zanimanje kod Eli Rotha ("Cabin Fever", "Hostel") sa svojim lažnim foršpanom, ovaj je odlučio producirati cijelovečernji dugometražni film.
Watts režira, a u glavnim će se ulogama naći Peter Stormare ("Fargo", "Dylan Dog") i Laura Allen ("Mona Lisa Smile"), a scenarij uz Jona potpisuje Christopher D. Ford.

Priča prati oca koji se obuče u klaunovsku odjeću, kako bi zabavio svog šestogodišnjeg sina na njegovoj rođendanskoj zabavi, no problemi nastanu kad se odjeća i šminka više ne
mogu skinuti, a glava obitelji počne primjećivati promjene na sebi kako fizičke tako i psihičke.

Prvi foršpan možete pogledati -
ovdje...




Limited Edition "Day of the Dead'" majice

Momci iz "Fright Rags"-a (firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom kvalitetnih majici sa horor i znanstveno fantastičnom temom) su od 17. siječnja ove godine izbacili ograničeno izdanje majice Romerovog "Day of the Dead" i to u Box Set izdanju (lijepo dizajnirana majica autora Justina Osbourna, kolor poster dimenzija 27,9 x 43,2 cm, posebna naljepnica i kutija puna kamenja sa seta gdje je Romero snimio većinu svog filma), koji dolazi u fino pakiranoj kolekcionarskoj kutiji a sve po cijeni od 47, 95$ (+ 9.70$ koliko dođe poštarina za građane RH). Akcija traje sve do 27-tog ovog mjeseca.

Uz to "Fright Rags" je izbacio i još dvije majice na istu temu. Autor prve je Jeff Zornow, koji se uhvatio zombija Dr. Tongue-a, dok druga majica na sebi ima oslikani lik zombija Bub-a (autor Garry Pullin), a svaka vam dođe po cijeni od 25.95$.
Pullinova majica je izdana i u ograničenom izdanju od samo 200 komada, gdje je dizajnom bogatija (uz Bub-a zombija ima i oslikane i ostale glavne glumce filma, te što je najvažnije svaku je potpisala Lori Cardille (dr. Suzan Bowman) glavna glumica filma. No, ovu ćete majicu i platiti izdašnije tj. 40$.



Krađa stripova postaje unosan posao



Prije pet dana 46-godišnji čovjek iz sjeverne Auguste prijavio je policiji krađu svoje kolekcije stripova od 29 750 brojeva, koja se nalazila pod ključem u skladištu njegovog prijatelja.
Rekao je da mu je nestalo 85 kutija u kojoj se nalazilo oko 230 komada u svakoj. A sve je netragom nestalo između 13. studenog i 30. prosinca. Kolekcija je sadržavala pretežno brojeve
X-Mena, Avengersa, Batmana i Supermana. Neki od brojeva su bili potpisani.

Policija je procijenila svaki strip po 1$ vrijednosti, pa stoga je vrijednost ukradenih stripova u protukunskoj vrijednosti 166 600kn, što nije nimalo mala lova bez obzira koliko nekome krađa izgledala smiješna.


Post je objavljen 27.01.2014. u 18:53 sati.