Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lobotomizator

Marketing

Senzacije!!

NOVA AKCIJA STOŽERA ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA
Predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara pokreću, uoči početka nove saborske sjednice, novu akciju prikupljanja potpisa na Markovu trgu. Od saborskih zastupnika, ministara i ostalih vladinih dužnosnika tražiti će da im prvi daju potpise na njihovu peticiju protiv dvotarifnih brojila.
"Zbog dvotarifnih brojila naši su računi za struju preveliki. Mi se za to nismo borili. Pokrećemo peticiju kojom želimo ukidanje dvotarifnih brojila. Nemojte nas krivo shvatiti, mi nemamo ništa protiv brojila i jedne i druge tarife, ali svima kojima je Hrvatska u srcu je jasno da ovdje jedna tarifa radi protiv Hrvata i branitelja", priopćili su iz Stožera.
Ovih je dana zabilježeno i nekoliko manjih incidenata u glavnom gradu, za koje se sumnja da su u režiji Stožera.
Nekoliko pripadnika HVIDRA-e Maksimir pokušalo je čekićem i vilama nasrnuti na dvogrbu devu, unutar maksimirskog zvjerinjaka. Policija je priopćila da su bili pod utjecajem alkohola,a od deve su tražili da se odrekne grbe kojoj Hrvatska nije u srcu.
Nekoliko braniteljskih udruga protestiralo je i ispred albanskog veleposlanstva, tražeći da djelatnici veleposlanstva skinu zastavu sa dvoglavim orlom ili da na mjesto druge glave, koja ne živi za Hrvatsku, stave glavu kune. Prosvjednici su se mirno i brzo razišli i uputili prema obližnjim kladionicama, sat vremena prije početka utakmice naših rukometaša na europskom prvenstvu.


IPAK SE GRADI
Vlada je donijela konačnu odluku da se ide u gradnju Pelješkog mosta. Gradnju je u potpunosti prepustila najvećem autoritetu za mostove cijele Europe i Terabithie, Juri Radiću iz IGH.
Da podsjetimo, Jure Radić je projektirao most koji se smatra simbolom neuništivog hrvatskog duha. Radi se o Masleničkom mostu, koji ponosno i hrabro, mnogo dana u godini, prkosi buri, vjetru i prometu. Hrvatski stručnjak za mostove tvrdi kako je Maslenički most vrhunac mostogradnje u Hrvatskoj i da ne razumije kritike na svoj račun, jer su neutemeljene i nerazumne. "Bura i vjetar vam mogu smetati samo onda kada pušu, stoga jednostavno tada nemojte prelaziti most i riješili ste problem", rezonira gospodin Radić.
Projekt Pelješkog mosta smatra vrhuncem svoje čudesne karijere i pristupa mu ozbiljno i staloženo, no ne sumnja u uspjeh.
"Imamo nekoliko razrađenih verzija mosta, treba se samo odlučiti za najbolju. U uži izbor su ušla tri prijedloga, sva tri su moja", ne skriva ponos naš vrhunski autoritet u mostogradnji.
Iako iz IGH nisu dali u javnost idejna rješenja dok se ne odabere konačno, neslužbeno smo doznali kojim se varijantama odlučuje.
Favorit vlade i premijera je kombinacija mosta i roller coastera.
Osobni favorit Jure Radića je takozvani skočni most, za koji mu je ideja sinula kada je sa unukom gledao film "Ghost rider".
Treću je opciju dao na doradu ministru prometa. Radi se o visećem mostu, a ministar još intenzivno razmišlja o tome na što će se most zakačiti. Ideju za tu verziju mosta Jure Radić je dobio jedne večeri u svojem dnevnom boravku, pijuckajući konjak i gledajući pauka kako se spušta sa stropa.
Na kritike koje idu u smjeru dovođenja u pitanje njegove stručnosti na području mostogradnje, Jure Radić samo odmahuje rukom i postavlja nove standarde: " Oni koji to tvrde nemaju pojma o meni i mojem iskustvu. Pokrili bi se ušima i zauvijek umuknuli po tom pitanju kad bi znali koliko puta sam ja pogledao "Most na rijeci Kwai" i "Mostove okruga Madison".
Iz Vlade su najavili kako ih potencijalni problemi sa burom i vjetrovima u ovom slučaju neće zaustaviti niti omesti. Njih, naime, namjeravaju zabraniti referendumom.

HDZ SE ISPRIČAO GRAĐANIMA
Povodom obilježavanja godišnjice međunarodnog priznanja Hrvatske od strane većine europskih država, HDZ je sazvao izvanrednu konferenciju za novinare.
Predsjednik stranke obratio se novinarima i svim građanima .
" Prije prvih višestranačkih izbora u našoj domovini, HDZ i naš prvi predsjednik, doktor Franjo Tuđman, obećali su građanima da će Hrvatska, sa našom strankom na čelu, biti kao Švicarska. Naša je stranka sve ove godine radila na tome da postanemo druga Švicarska i prije nego što za to dođe vrijeme.
Nitko od nas nije moga znati, a niti vjerovati da će se u Hrvatskoj dogoditi to što se dogodilo. Zato se, u svoje ime, u ime prvog hrvatskog predsjednika i u ime cijele stranke ispričavam svim građanima. Ispričavamo se svima, jer sada, kada smo ostvarili naš cilj i ispunili naše obećanje, vidimo kakvu pizdariju su od svoje zemlje napravili Švicarci i to samo zato da nama napakoste".
Iz HDZ-a su najavili da će Švicarsku tužiti Europskom sudu pravde zbog svjesne obmane, lažiranja službenih državnih dokumenata, navođenja na krive puteve i narušavanja međunarodnog ugleda Republike Hrvatske.


Post je objavljen 23.01.2014. u 11:37 sati.