Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lobotomizator

Marketing

Kako se voli Hrvatska



Ljubav ulazi kroz želudac, stara je i dobro znana svima mudrost. HDZ će na tome bazirati svoju veliku reformu zdravstva kada kroz dvije godine opet preuzme vlast u državi.
Zaključili su u HDZ-u da se jedina nam domovina voli kroz zdravu prehranu, a onda došli do zaključka koji ih je sve šokirao: po tom principu većina građana ne voli svoju domovinu. Uzalud su se oni 18 godina trudili, upinjali, lili krv, znoj, suze i ostale izlučevine, zaludu su nas htjeli opametiti i izvesti na pravi put. Džabe su od nas pravili Švicarsku! Mi marva sitnozuba kakva jesmo, činili smo sve, a i dalje činimo, da im na tome putu otežamo do maksimuma. U jedinoj našoj istinskoj državotvornoj stranci zaključili su da su svi problemi koje država ima nastali zbog toga, što se građani ne pridržavaju režima pravilne prehrane. Zbog troškova koje je državno zdravstvo napravilo sanirajući nezdrave navike Hrvate, narastao nam je javni dug na 170 milijardi eura, ili koliko već bješe.
Skoro dvije decenije HDZ nam pokazuje kako se domovina voljeti i tretirati treba! A mi? Što smo mi iz toga naučili? Ništa. Samo se ko prasci tovimo i stvaramo glavobolje mudrim glavama koje danonoćno bdiju nad nama i brinu za naše zdravlje i bolje sutra. Stoga su u toj stranci zaključili da, kada opet preuzmu kormilo lijepe naše, uvedu porez na nezdravu hranu i nauče nas konačno pameti i ljubavi prema svetom tlu.
Jer, uprla je cijela nacija koliko su im trbusi široki i prostrani, samo da uništi naš zdravstveni sustav i državu samu. Ono što nisu uspjeli srbočetnički monstrumi, učiniše hrvatske žderonje i lakomci.
Zdravstvo, kako tvrde u HDZ-u, više nema čime platiti liječenje Hrvata koji nisu svjesni što i zašto jedu. Umjesto da se hrane zdravo i kvalitetno, kao i sav ostali kulturni zapadni svijet (teletinom, junetinom, bakalarom, brancinima, filetiranom puretinom i piletinom, organskim povrćem i egzotičnim voćem), sve više našega naroda uporno u sebe trpa paštete, parizere, jetrica, mast i tjesteninu, krompire i grah iz Kine. Sve ono od čega svakim danom sve više sliče Anti Đapiću. U žilama im se taloži kreč, u žuči kamen, u bubrezima pijesak. Tako da više ne sliče na ponosnog Hrvata koji voli svoju domovinu, nego na hodajuću reklamu za trgovinu građevinskog materijala.
Plaćat će te izdajice svoje domovine i rovaši! kada se HDZ vrati. Plaćat će svoj podli naum da unište zemlju do kraja i bace je u financijsku provaliju, svojom nepromišljenošću i visokim troškovima liječenja. I neka! Neka plate i neka pate!
Neka vide kako je u duši i oko srca svim onim časnim članovima HDZ-a, koji su nesebično bili spremni položiti svoje živote na oltar domovine, a sada gledaju kako nam država propada jer neuk i neprosvjećen puk ne želi kupiti kilu teletine i pola kile šparoga svaki dan.
Kako se voli Hrvatska, HDZ zna. Svima ostalima ljubav će već nekako utjerati

Post je objavljen 20.01.2014. u 19:05 sati.