Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Snaga komunikacije na ALTERNATIVA.hr

Poštovani,



Dopustite da kratko predstavimo portal Alternativa.hr koji promiče razvoj vlastitog duha, stvarajući okružje za razmjenjivanje ideja, različitih učenja, duhovnih putovanja te za istraživanje univerzalne želje za spoznavanjem smisla života.


Alternativa.hr okuplja neke od najboljih autora, koji nude čitateljima pregršt savjeta o zdravlju, meditaciji, liječenju biljem, harmoniji duha i tijela, poboljšanju seksualnog života, oslobađanju od stresa, psihoterapiji i prirodnom roditeljstvu.

Naši čitatelji su zeleni potrošači, ekološki osviješteni, te svjesni važnosti zdrave prehrane i zdravih životnih navika.
74% naših čitatelja čine žene, između 34 – 54 godine, koje obavljaju kupovinu za sebe i obitelj, a koje se zanimaju za zdrave prijedloge proizvoda i zdraviji način življenja, proizvode za jačanje imuniteta, revitaliziranje tijela, borbu protiv prvih znakova starenja, prirodne proizvode protiv prehlade i ostalih tegoba s kojima se susreću u svakodnevnom životu.

Kako bismo ispunili sve zahtjeve naših društveno osviještenih čitatelja i omogućili im da na jednom mjestu pronađu sve što traže, šaljemo vam prijedlog za oglašavanje vaših usluga i proizvoda po modelu koji vam najbolje odgovara. Sigurni smo da ćete prepoznati vrijednosti koje vam može omogućiti komunikacija na portalu Alternativa.hr, te za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Dodatno bismo spomenuli da smo u mogućnosti kreirati posebne pakete komunikacije prema vašim potrebama.



Zahvaljujemo na ukazanoj pažnji i izdvojenom vremenu!



Srdačan pozdrav,

Andreja



Andreja Babić
Alternativa.hr

mobile: +385 95 169 4226
mail: andreja@alternativa.hr
www.alternativa.hr
www.facebook.com/hr.alternativa





Post je objavljen 18.01.2014. u 08:06 sati.