Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lobotomizator

Marketing

Ukratko


HRVATI NADMAŠILI ŠVICARCE

Švicarska je objavila da obustavlja projekt CERN i da prekida rad akceleratora u kojem su najbolji svjetski znanstvenici pokušavali otkriti Božju česticu.
Uzaludnost svoje potrage Švicarci su spoznali kada su vidjeli da su Hrvati bili brži i uspješniji od njih.
Najveće svjetske fizičare je, kako sami kažu, najviše pogodilo to, što se ispostavilo da su sva njihova istraživanja išla u sasvim krivom smjeru. Unatoč potraćenim godinama i utrošenim milijardama, Hrvati su dokazali da su konačno došli na put koji će ih dovesti do cilja koji su si postavili, a to je da budu druga Švicarska.
Ono što nisu otkrili najveći svjetski umovi na području prirodnih znanosti, u Hrvatskoj je otkrio skoro svaki gradonačelnik ili načelnik općine.
Potvrđeno je i dokazano svakim novim eksperimentom kao istina da je Božja čestica pronađena u mnogim katastrima diljem Hrvatske, a uz nju su vezane specifičnosti da je predviđena za gradnju super-marketa, nove trase autoceste ili županijskog poduzetničkog inkubatora. Da se otkrije,pokazalo se, nije bilo potrebno graditi akcelerator subatomskih čestica ispod nekoliko država, nego samo pobijediti na lokalnim izborima i dobiti preventivno uvid u razvojne programe grada ili općine. Otkrića Božjih čestica su se u Hrvatskoj patentirala uknjiženjem na njih u katastru prije same države.
Švicarsko ministarstvo znanosti vrlo je razočarano ovakvim raspletom situacije. Švicarska je vlada najavila referendum na kojem će se odlučivati da se svi zaposlenici u njihovim katastrima, zbog velikog propusta i nemara u radu, presele u tunele akceleratora na deset godina.
Hrvatsko ministarstvo prometa najavilo je tužbu pred europskim sudom pravde protiv države Švicarske. Samim time što nije članica Europske Unije, Švicarska je onemogućila Hrvatima da se jave na natječaj za bojanje tunela u kojem je smješten akcelerator, čime je višestruko zakinula naše poduzetnike.

STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG BEČA

U Zagrebu je osnovan Stožer za obranu hrvatskog Beča.
Na osnivačkoj skupštini okupili su se pripadnici vojnih jedinica koje su podnijele najveće terete tijekom borbenih djelovanja na području Bečke šume. Za predsjednika stožera izabran je vojni zapovjednik Prater brigade, a za njegove zamjenike dvojica zapovjednika bivše jedinice za specijalne namjene Schonbrunnski ljubitelji Lowenbrau piva. Događaju su kao počasni gosti prisustvovali zapovjednici Minhenske bojne.
Stožer tvrdi da aktualna hrvatska vlast niti približno ne cijeni i ne isplaćuje njihove doprinose u vojnim akcijama u kojima su sudjelovali. A koliki je doprinos pripadnika Stožera u operacijama u razdoblju 1991-1995.godine najbolje se vidi iz toga da je Bečka šuma i dalje u Beču, odnosno, da su oni spriječili sva nastojanja neprijatelji da šumu dislocira negdje u Šumadiju.
U završnim operacijama za obranu Bečke šume odlučujuće su se borbe vodile na nekoliko linija bojišnice, gotovo ispred svakog ugostiteljskog objekta koji je imao terasu i vrtni roštilj. Najteži udarac neprijatelju ipak je zadan pod "Starim carskim krovovima", uz tešku baražnu vatru bečkih odrezaka i kobasica. Koliko su pripadnici stožera vjerovali da se bore za pravu stvar i da ne žale položiti svoje živote na oltar jedine domovine, svjedoče preživjeli koji tvrde da se tijekom cijele akcije pjesme Marka Perkovića i Miroslava Škore nisu prestajale pjevati.
Pripadnici novoosnovanog Stožera tvrde da su se na osnivanje istog odlučili da bi ostvarili neka svoja prava, u kojima su zakinuti od strane ove nenarodne i nehrvatske vlasti. Nisu zadovoljni povlaštenim mirovinama, pa sada traže specijalne dodatke zbog dijagnosticiranog PTSP-a.
Oblik PTSP-a koji je dijagnosticiran skoro svim pripadnicima Stožera je kroničan i vrlo opasan. Očituje se uglavnom kroz alkoholnu padavicu, nekontrolirane recitale starih hrvatskih opernih arija na javnim okupljanjima, ukazanja osoba neprihvatljive vjere, nacije i seksualnog opredjeljenja te shizofrenog osjećaja praćenja od strane nepoznatih i nepostojećih osoba i predmeta.
Stožer za obranu hrvatskog Beča kaže kako su svoj zahtjev za povećanjem financijskih primanja uputili i Republici Austriji, koja im je odgovorila da im može osigurati besplatno psihijatarsko vještačenje i daljnji smještaj u duševne bolnice za najteže slučajeve.
Pošto su u Stožeru to shvatili kao odbijanje isplate dodatnih sredstava, zahtjevi su proslijeđeni hrvatskoj Vladi.
Zahtjeve opravdavaju činjenicom da su oni svojom obranom Beča obranili cijelu Europu, odnosno Europsku Uniju od toga da ne postanu Kustendorf. Time su se još jednom dokazali kao sveti ratnici na predziđima kršćanstva.
Službenog očitovanja hrvatske Vlade o zahtjevima Stožera za obranu hrvatskog Beča još nema, no s obzirom na stanje u državnom proračunu i trenutno raspoloženje ministra financija, bečki se dragovoljci mogu nadati tvrdom austrijskom ministru vanjskih poslova

NJEMAČKA U PANICI
Njemačkom se širi panika zbog mogućnosti da im Hrvatska izruči bivšeg agenta UDBA-e Josipa Perkovića.
Njemačke tajne službe i ured kancelarke nadaju se da do toga ipak neće doći, jer bi posljedice za Njemačku i njene građane, ukoliko bi do izručenja došlo, mogle biti katastrofalne.
Prema izvještaju njemačkih tajnih službi Josip Perković je preko svojih agenata suradnika prošle i ove godine izveo nekoliko specijalnih akcija, kojima je dao do znanja da ne želi biti izručen njemačkom pravosuđu.
Veze, metode djelovanja, podaci kojima raspolaže i iskustvo koje ima velika su prijetnja za Njemačku, a da su prijetnja i za Hrvatsku, shvatila je i naša Vlada, pa ga se želi riješiti po kratkom postupku.
Evo nekoliko akcija koje je bivši agent izveo protiv Njemačke i njezinih građana do sada.
Na skijanju je izazvao nesreću u kojoj je teško stradao njemački vozač formule 1, M. S. , ugradivši mu u skije specijalne akceleratore, koje je aktivirao u pogodnom trenutku i izbacio M. S. sa staze.
Nekoliko dana kasnije ozlijedio je i samu njemačku kancelarku A. M. . Njemački agenti u posjedu su video snimke na kojoj se vidi da je Josip Perković iskočio pred njemačku kancelarku u trenutku njezina spuštanja niz padinu. Na se bi je imao samo baloner, a preko glave je navukao masku s likom bivšeg talijanskog premijera S. B. . Kad je kancelarka ugledala taj prizor, od šoka ili sreće izgubila je nadzor nad skijama i pala u lisičju jamu.
Tijekom ljetovanja na jednom našem otoku, Perković je uredio da se supruzi njemačkog veleposlanika svakodnevno donosi kava sa punomasnim mlijekom, mada je ova izričito naglasila da želi nemasno mlijeko. To je rezultiralo povećanjem težine gospođe veleposlanice cca 20 kilograma u tri tjedna. Kada je veleposlanik prigovorio poslužitelju za kojeg je posumnjao da je u dosluhu sa bivšim agentom UDBA-e, ovaj se je žestoko obrušio na njega, izazvavši skoro međunarodni incident.
Njemačka sumnja da je Perković osobno krivo uputio cijeli autobus sjemeništaraca iz Bremena, koji su krenuli na noć ribara na Brač, a zbog oštrog upozorenja koje je naš bivši agent uputio njemačkoj kacelarki, završili u povorci na splitskoj paradi ponosa.
Njemačke službe zbog svega ovoga strepe i nadaju se da će Hrvatska odustati od izručenja. Boje se da bi sljedeći Perkovićev potez mogao biti ekstreman. Nagađaju da bi bivši agent mogao svim mediteranskim državama Unije otkriti formulu kako izaći iz krize bez novih zaduživanja. Time bi njemačkoj kancelarki uskratili zadovoljstvo da im, nakon što im posudi novac, pametuje kako da ga troše.
Neki idu i tako daleko pa tvrde da će, ukoliko do izručenja dođe, Perković za vrijeme utakmice SP-a u Brazilu između Njemačke i SAD-a, navijati za SAD.
Službeno očitovanje iz ureda hrvatskog premijera nije još objavljeno. Neslužbeno, premijer je otišao na plivanje sa dupinima.


Post je objavljen 10.01.2014. u 10:14 sati.