Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/prijanlovro

Marketing

Ono kad vidiš 92 umjesto...

Jedna od stvari koju nikad nisam voljela je slaviti rođendane. Nikad me to nije privlačilo i kad već krenu godine gore svaka sljedeća ti pada gore i gore, barem meni. Dođeš u ono vrijeme kad kreneš razmišljati što si do sada napravio tj. što nisi pa samim time da mogu uvijek bih najrađe preskocila rođendan. Nisam sad u nekim godinama u kojima baš moram povlaciti crtu i zbrajati sve, ne trebam pretjerano brinuti oko takvih stvari ali jednostavno htjela sam reci da ne volim svu tu strku oko rockasa.
Otkako se fejs pojavio i znani i neznani ti ostavljaju poruke preko zida pa sam ove godine odlucila prvi put napraviti bojkot fejsu te ga ovog casa prvi put u povijesti deaktivirala dok ne prođe dan, dva, pa da vidimo tko još pamti datume, sigurno ih je malo, hehesretan. Blesavo je kad ti taj dan svi živi zatrpaju zid, a da ga nemaš ne bi te se nitko ni sjetio realno gledajući. Sutra mi je rockas pa živi bili pa vidjelibelj.
Nemam ništa protiv ljudi koji uživaju slaveći naveliko rođendane,svaka im cast, no meni osobno otkako znam za sebe nikad mi se to nije dalo. Taj jedan dan u godini mi je jednako zlo kao i na staru tj. novu godinu, ono kad moraš biti vesel, a tebi potonule sve lađe. Moram naglasiti kako su mi dragi pozitivni likovi, suprotni meni, vesele starije ljude koji s oduševljenjem slave svoje godine, dan svog rođenja, sve ja to kužim, ali meni osobno to ne prolazi, nisam taj tip, nemam to u sebi niti se mogu prisiliti niti želim pretjerano, iskreno govoreći.
I ovaj naziv mog bloga, nikad ga još nisam promijenila, često ga spominjala, gledam ga, uvijek se iznova pitam kad ga vidim.
I što mi godina više donosi?, standardno – Još se nisi udala? - Stara cura?, je, sad već mogu i taj lijepi pridjev dobitibang, no no sikiriki. Nisam u bedu naravno, samo puno puta ne vidim razlog za slavljem, opijanjem, samo zato što je većini to normalno...
Evo da ne moram sutra na posao ja bih najrađe voljela prespavati taj dan i adio dragi moji, srest ćemo se na vašem ročkasu;), bit će mi drago...
Živjeli....

Image and video hosting by TinyPic
I ono nakon svega se čovjek sjeti rođendanske želje, ma vodite me na Vlašić i neka padne snijeg...


Post je objavljen 08.01.2014. u 21:19 sati.