Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/qaya

Marketing

Ajoooooooj

Još jednom ajoooooj...Sjećam se da sam popila 2 čaše šampanjca (il su bile 3?). Onda je slijedio zeleni silvanac, ajd da sam za 3 čaše sigurna a poslije toga mrak...Ma dobro nije baš mrak, pobjegla sam prije neg su svi ti promili počeli djelovati, sigurno se dovezla kući, onesvjestila se na krevetu, reko samo 10 minuta a ono ispalo sat vremena, nakon toga se okupala pa otuširala hladnom vodom, popila crnu kavu (nisam pala na štos sa zelenom, što ne znači da neću) i sad, kao potpuno trijezna pišem post.
Dakle, uvijek mi je ovo doba bilo naporno ali ovaj put tome pribrajam i godine. U zadnijh 10 dana bila sam na 6 fešta. Sutra me čeka upoznavanje potencijalnog zeta. Što znači da se punica tj Kate mora isprsiti kulinarskim umijecem. Teško mi je i nabrojiti što će sve pripremiti, Ozbiljno je shvatila zadatak da mora udati malu. Ak' vam velim da je bila neki dan gledati unuče najbolje prijatelijce sve vam je jasno.
Preksutra je, da vas podsjetim doček nove godine, I sve su šanse da Kate ovaj put neće u krevet već u 10. Sama. Ne bi se baš preveć hvalila da se ne ureknem.
A na prvi dan nove idem k prijateljima na sarmu. Sve u svemu bar dvije kile, odokativno. A poslije slijedi post. Kalorijski.
Nadam se da je i vama ko i meni. Sve ružičasto.
Ma svima vam želim sve naj i mislim si kako bi lijepo bilo da vas vidim za svojim stolom. Al tko zna, treba se nadati, čuda se navodno događaju...
Post je objavljen 29.12.2013. u 18:53 sati.