Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Kvalifikacijski turnir za 9. KPMC 2014. - Četvrtfinale

Velika Gorica, 'Uspon'
subota 28. 12. 2013.


Krenule su kvalifikacije za 9. Korean Prime Minister Cup koji se igra slijedeću jesen. Prijave za ove kvalifikacije, koje trebaju dati predstavnika Hrvatske na 9. KPMC-u, su bile dragovoljne, a prijavilo se devet aspiranata. Da se uđe u sistem kup-natjecanja bilo je potrebno odigrati jedan predkvalifikacijski susret, da ostane osam igrača za odigravanje četvrtfinala. Igrali su ga Marko Ugarčina i Robert Jovičić, koji su se prijavili kao poslijednji. Pobjedio je Jovičić i tako ušao u četvrtfinale.
Termini i mjesta igranja rezultat su slobodnih dogovaranja. Četvrtfinale je tako dogovoreno za subotu u 10 sati u velikogoričkom 'Usponu'. Nije bilo kompletno, jer je Vigor Grego bio sprijećen putovanjem i ta je njegova partija sa Nikolom Primeticom odložena za vrijeme i mjesto po njihovom dogovoru.

Andrej Knapić – Robert Jovičić 0:1 (30,5)
Prva završena partija četvrtfinala je bila između Andreja Knapića kao crnoga i Roberta Jovičiča koji je igrao bijelim kamenovima. Već u ranoj fazi igre došlo je do borbi. Andrej je agresivno krenuo na Robijev prostor, a to obično rezultira stvaranjem slabe skupine agresora. Ugroženu skupinu je Andrej izvukao, ali je cijena bila neutralizacija crnoga prostora. Nastavlja se agresivno po cijeloj ploči uz obostrane padove skupina. Konačni obračun je bio 30,5 poena razlike za Robija.

Lovro Furjanić – Konrad Burnik 1:0 (79,5)
Konrad i Lovro su igrali miroljubivo. Lovro je cijelo vrijeme poenski vodio i nije imao potrebe komplicirati. Konrad se lijepo štitio, ali mu to nije bilo dovoljno protiv, ovaj puta, puno jačega protivnika.

Daniel Zrmo – Marko Klasnić 1:0 (pr.)
Daniel jr, kao crni, u početku obilježavao veći interes, a to je normalno. Marko je krenuo uklještenjem, a Daniel nastavio ošto vanjskim prislonom na kamen koji uklješćuje. Razvila se borba koja se širila. U tim sučeljavanjima Daniel je bio vidno uspješniji i pobjedio predajom.

Dobili smo tri polufinalista. To su: Robert Jovičić, Lovro Furjanić i Daniel Zrno. Četvrtoga će dati susret Nikole Primetice i Vigora Grege.
Poznati su parovi polufinala. To su:
Robert Jovičić – Lovro Furjanić i
Daniel Zrno sa pobjednikom preostale partije četvrtfinala.

Mjesto i vrijeme igre biti će po dogovoru. Javiti ću čim doznam.

bl. Muradenu

Post je objavljen 28.12.2013. u 15:13 sati.