Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvatskasfera

Marketing

ALKOHOL + BRZINA =

Koliko izgubljenih mladih života, koliko invalida i povrijeđeni i koliko nesreća je potrebno da počnemo normalno voziti. Vožnja nije samo ubaciti u brzinu i dodati gas. To zna svatko. Vožnja je odgovornost i poštivanje pravila.
Svaki vozač mora biti svjestan svoje odgovornosti dok se nalazi za volanom.
Mora biti svjestan da svojom neodgovornom vožnjom može sebi ili drugom zauvijek uništiti život. Kad se nesreća desi kasno je za kajanje. Posljedice vam ostaju cijeli život.
Zato vozači opreza nikad dosta. Za veliku većinu nesreća krivi su neodgovorni vozači. Držite se zlatnog pravila PRILAGODITE BRZINU UVJETIMA NA CESTI. Ako je magla, poledica ili skliska cesti prilagodite brzinu i vozite polako. Kad ste pročitali s 40 km/h jurišao u smrt. Ja osobno nikada. One table uz cestu koje pokazuju ograničenje brzine one nisu postavljene kao ukras, kako to neki očito misle, već kao maksimalno dozvoljena brzina koja pruža relativnu sigurnost za neku cestu.
Vozim se cestom Županja - Vinkovci vozim točno po ograničenju 90 km/h i nisam stigao ni zaobišao nijedan osobni automobil dok je u isto vrijeme mene zaobišlo njih nekoliko. Toliko o poštivanju ograničenja brzine. I sad da neki od tih Shumahera izazove saobraćajnu nesreću kriva bi bila cesta a ne to što je on vozio 130 ili 150 km/h na sat.
O alkoholu i vožnji neću puno pisat tu je već sve rečeno. AKO PIJETE NE VOZITE. Alkohol i volan ne idu zajedno. Još uz to ako ste skloni brzoj vožnji dobije se katastrofa.
Slikovito i matematički to izgleda ovako

ALKOHOL + BRZINA = ???????????

Vozači okanite se brze vožnje i okanite se vožnje pod utjecajem alkohola.
Brzom vožnjom ne dokazuje se ništa a predstavljate veliku opasnost za sebe i druge.
Blagdansko je vrijeme, bliži se Nova godina, fešte i opijanja te je zato potreban dodatni oprez.
Nadajmo se da za nadolazeće novogodišnje praznike nećemo gledati vijesti iz crne kronike.

Za kraj Sretan vam Božić i nadolazeća Nova Godina.


Post je objavljen 26.12.2013. u 20:00 sati.